„Ve středu jsem byla celý den ve svém zaměstnání, v prodejně kebabu v dolní části náměstí. Po celou dobu byl v zadní místnosti i můj zaměstnavatel, popíjel alkohol. S mojí kolegyní později odešli, ale on se před půl devátou večer vrátil,“ popisuje paní Olga.

„Bylo vidět, že je hodně opilý. Začal z grilu strhávat rukama maso dolů a křičel na mě, že trávím lidi. Bylo zde několik zákazníků, ale ti ihned odešli. Dal mi facku na hlavu a následně mě i uchopil silně za pravý loket a naznačoval, že mě shodí ze stolu, na který jsem předtím vyskočila,“ pokračuje napadená žena.

Ilustrační foto.
Opilý Lotyš zaměstnal strážníky hned dvakrát

Následně uklouzla na mastném povrchu stolu, zvednout se jí pomohla známá z Běloruska, která si do provozovny náhodně přišla pro jídlo.

„Její jméno ani adresu neznám. Prosím ji i další případné svědky události, aby se přihlásili na policii,“ uzavřela Olga Gribkova.

„Policisté přijali oznámení o této události. Řeší jej jako přestupek proti občanskému soužití,“ konstatovala policejní mluvčí Dagmar Brožová a dodává: „Případní svědci mohou své svědectví podat na domažlickém obvodním oddělení.“