Na jaře uspořádala spolu s klatovskou skupinou Fiasko společnou štaci několika koncertů s názvem Slečna Promile tour.

„Byla to pro nás další skvělá zkušenost a společně s klukama z Fiaska jsme si sedli. Poprvé jsme takto spolupracovali na společném projektu s dalšími lidmi. Pokud dvě kapely táhnou za jeden provaz, tak organizace celého turné jde ruku v ruce a výsledný dojem z celého turné je výborný,“ zhodnotil baskytarista Zastodeset Jiří Soukup. „Společně jsme objížděli velká města jako například Prahu, Plzeň, Kladno, ale nevynechali jsme ani naše domovská města Domažlice a Klatovy,“ dodal.
V současné době mají mladí domažličtí muzikanti před sebou několik letních koncertů jako například domažlický Chodrockfest, pouťové slavnosti v Poběžovicích nebo festival v Nových Dvorech u Českých Budějovic.

Výstava v Holýšově.
Výstava v Holýšově představuje místa nacistické nucené práce

V plánu přitom mají už i další turné.

„Na podzim pojedeme několik koncertů společně s pražskou kapelou Highlights. Ale v příštích měsících se chceme hlavně soustředit na nahrávání nových singlů, takže koncertů bude méně. Nechceme více prozrazovat, ale budeme spolupracovat s předním českým nahrávacím studiem a producentem,“ navnadil Soukup a na závěr poděkoval za stále větší příliv fanoušků a za jejich vytrvalou podporu. 

Pekelný ostrov v Holýšově.
Pekelný ostrov se blíží, přijedou The Sweet