Střelci a honci se i letos sešli již v ranních hodinách na Úlíkově, kde je přivítal a pohovořil o průběhu honu předseda s hospodářem mysliveckého sdružení. Celkem byly připraveny čtyři leče.

Dohromady se v revíru střelilo 38 kusů černé zvěře, což překvapilo všechny přítomné. Hon byl ukončen slavnostním výřadem a poté se všichni odebrali do oprechtické hospůdky, kde byly připraveny vepřové hody Josefem Voráčkem.
Nechyběly ani výborné chodské koláče, které pro tuto příležitost již tradičně upekla paní Dana Weberová. Celá její rodina se postarala o dostatečné občerstvení.

Než začala volná zábava, proběhl ještě myslivecký soud, při kterém se probraly a potrestaly přestupky myslivců během honu. Pak již zbývalo vyzdvihnout práci honců a psovodů, kteří byli při honu nepostradatelní.

Poté následovala volná zábava pod taktovkou Klatovské dechové skupiny ,,Hubertka“ pod vedením Přemysla Voráče. Během večera se také vylosovala bohatá tombola. Dobrá nálada, která prolínala zábavu při hezké hudbě a dobrém jídle, se přehoupla přes půlnoc a protáhla se až do ranních hodin.

Hana Hoffmannová