„Zájemci o účast v turnaji se mohli registrovat předem, a to v Hospodě na vsi u hospodského Luboše Zimoly. Ten byl také hlavním organizátorem turnaje,“ uvedla Deníku Jana Šimková s tím, že startovné činilo pouhou padesátikorunu.

Původně se počítalo, že turnaj se bude hrát ve dvojicích, nakonec ale došlo i na čtyřhru. Kvíčovické potěšila i účast, přihlásilo se čtyřiadvacet borců a zdaleka se nejednalo pouze o místní.

Účastníci kvíčovického turnaje.

„Kromě Kvíčováků si přijeli zahrát lidé z Holýšova, Staňkova, Ohučova, Neuměře, Štichova i Plzně,“ informovala Šimková s tím, že hráči měli široké věkové rozpětí – nejstarším byl 63letý a nejmladším 14letý.

Vůbec poprvé se kvíčovický turnaj hrál na čtyřech stolech. První místo obsadil ve dvouhře Pavel Bauer a druhé Josef Súkeník, oba ze Staňkova. Třetí skončil Zdeněk Kanta z Plzně. Ve čtyřhře zvítězili Jaroslav Vítek z Ohučova s Pavlem Bauerem ze Staňkova.

„Soutěžící byli po zásluze odměněni věcnými cenami. Přes nepřízeň počasí dorazilo hodně hráčů a nikdo nebyl zraněn. Pivo, rum i šampus tekly proudem a sportovní klání trvalo více než sedm hodin,“ zakončila Šimková s tím, že poděkování patří sponzorům za darované ceny a obecnímu úřadu za poskytnutí sálu.