Jedenáctka prodávajících zde nabízela perníčky, keramiku, drátěné výrobky, šperky, věnce, přírodní mýdla, patchwork a množství originálních dekorací.

„Jarmark vznikl hlavně proto, že je spousta kreativních žen, které tvoří zajímavé výrobky, a teď v předvánočním období je ideální příležitost podělit se o ně s veřejností," vysvětlila pořadatelka Ludmila Fliegelová z Domažlic. Ta jednotlivé prodávající oslovila a po domluvě s domažlickými zahrádkáři jarmark v jejich sídle připravila. Letos se jednalo již o druhý ročník jarmarku.

„Myslím, že tady mají moc pěkné věci, i ve srovnání s ostatními 'menšími' jarmarky s podobným zbožím. Líbí se mi, co nabízejí, je to poctivě vyrobené," zhodnotila sobotní akci Jaroslava Berková, která si z jarmarku nakonec odnesla adventní věnec, zdobené vánoční perníčky, vonnou sůl, mýdlo a jeden ručně vyráběný šperk pro vnučku.

Výrobky k prodeji doplnily na jarmarku i propagační materiály nadace Dobrý anděl.

„Já sama jsem se před rokem stala 'dobrým andělem', tak jsem si řekla, že by bylo pěkné podpořit tenhle projekt i prezentací na našem jarmarku," vysvětlila Fliegelová.

Nadace Dobrý anděl podporuje pravidelnými finančními příspěvky rodiny s dětmi, jež se vlivem rakoviny nebo jiné vážné nemoci dostaly do finanční tísně.