VYBRAT REGION
Zavřít mapu

Studenti pilovali studenou kuchyni

Domažlice – Sedmnáct žáků SOU se zúčastnilo odborného kurzu studené kuchyně.

11.4.2017
SDÍLEJ:

Sedmnáct žáků SOU Domažlice se zúčastnilo odborného kurzu studené kuchyně. Tradičně ho vedl Vladimír Picka, pod jehož vedením se studenti naučili různým technikám přípravy, estetice i správnému servírování.Foto: SOU Domažlice

Tradičně ho vedl Vladimír Picka, pod jehož vedením se studenti naučili různým technikám přípravy, estetice i správnému servírování. Účastníci získali certifikát pracovníka studené kuchyně, který jim bude v budoucnu nápomocen při hledání zaměstnání. V rámci závěrečné ochutnávky se žáci pochlubili připravenými pokrmy svým rodičům.

Autor: Josef Babor

11.4.2017 VSTUP DO DISKUSE
SDÍLEJ:

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

Na počtvrté už to fotbalistům plzeňské Viktorie proti FC Sport Bukurešť (FCSB) vyšlo a postoupili do jarního play-off Evropské ligy.
19

Viktoria porazila Bukurešť 2:0 a postoupila do jarního play-off Evropské ligy

Únik oleje v areálu firmy v Ohučově.

Uniklý olej zaměstnal v Ohučově hasiče

Zahrádkáři vystavují v Holýšově

Holýšov – Organizace Českého zahrádkářského svazu v Holýšově pořádá v sobotu prodejní Vánoční výstavu.

Nákladní auto nabouralodo sloupu v Horšově, řidič ujel

Horšov – V úterý mezi 17. a 19. hodinou došlo na silnici před penzionem v Horšově k nehodě.

Poběžovičtí vyrazili za vínem na Moravu

Milovníci vína z Poběžovic strávili prodloužený víkend na jižní Moravě.

Literární shrabování se konalo v Horšovském Týně

Horšovský Týn – Sál Městského kulturního zařízení v Horšovském Týně hostil již jednadvacátý ročník Literárního shrabování. Tradiční akci, kterou pořádají pracovnice místní knihovny, zahájila slavnostní vernisáž.

Copyright © VLTAVA LABE MEDIA a.s., 2005 - 2017, všechna práva vyhrazena.
Používáme informační servis ČTK. Kontakt na redakci.
Publikování nebo šíření obsahu Denik.cz je bez písemného souhlasu
VLTAVA LABE MEDIA a.s., zakázáno.
Marketingové podmínky. Cookies. Zrušit oznámení

Vážení čtenáři,

náš web Deník.cz přechází kompletně pod zabezpečený protokol, který výrazně zlepší bezpečnost při procházení našich webů.

Z důvodu přechodu je nutné se znovu přihlásit k odběru upozornění na nejnovější zprávy - klikněte na tlačítko "Povolit", kterým si zajistíte odběr zpráv i do budoucna.

Děkujeme za pochopení.

POVOLIT