Odkud jsou vaši zákazníci a o co mají nejčastěji zájem?
Moji zákazníci jsou nejčastěji přímo z Holýšova, ale i z Klatov, Domažlic a Plzně. Nejvíce vytvářím nejrůznější dětské dorty na přání zákazníků.

Cukrářské výrobky, to bývaly vždy ty samé věnečky, rohlíčky, větrníky. Dnes jsou cukrárny plné co nejoriginálnějších dortů a zákusků. Je ještě vůbec zájem o klasické zákusky?
Je pravda, že klasické zákusky nedělám tak často. Přesto jsou oblíbené na nejrůznější rodinné či firemní oslavy a to především jako minizákusky.

Když jste se rozhodovala pro toto povolání, co vás na tom nejvíc přitahovalo?
K cukrařině jsem se dostala vlastně náhodou. Na mateřské jsem začala péct perníčky a kamarádka je chtěla upéct na Vánoce i pro sebe. Pak to bylo vánoční cukroví a nakonec měla odvahu po mě chtít dvoupatrový dort a já měla tu drzost si na něco takového troufnout bez patřičných znalostí. Dopadlo to celkem dobře a když podobných žádostí přibývalo, riskla jsem to a zkusila jsem se tím živit.

Máte nějakou svou specialitu nebo oblíbený zákusek, který ráda pečete?
Specialitu? To nevím. Asi jahodové slzičky. Je to můj vlastní nápad a recept, jde o velmi oblíbený a žádaný minizákusek.

Vzpomenete, jaké nejzajímavější dorty jste již připravila?
Nejzajímavější dorty jsou pro mě takové, kdy mám zadané pouze téma a volnou ruku v tvorbě. Jako například hodinky s vodotryskem, mužské torzo, Avatar na filmovém plátně, dračí jezdec či pohádková knížka.

Jaké motivy jsou oblíbené?
Nejvíce jsou to filmy, filmové pohádky nebo knížky.

A jaký byl váš největší dort?
Největším dortem, který jsem dělala, byl pětipatrový svatební dort.

Pomáhá vám při pečení někdo?
Moje dílna je malá, pracuji sama.

Pečete i doma nebo se vám to už zajídá?
Peču samozřejmě i doma, tedy alespoň občas.