Konala se tam Masopustní hostina. Ke křupavému masíčku hosté pili speciální dvanáctistupňový nefiltrovaný ležák s jemně pepřovou chutí. „V sobotu jsme s přípravou všeho potřebného začali v pět hodin ráno,“ popsala majitelka hospůdky Martina Dietzová. „Selátko bylo naložené čtyři dny dopředu. Na přípravu marinády používáme vlastní vyzkoušenou recepturu,“ doplnil manžel majitelky Radek Dietz. Oba slibují, že podobné akce se v Semošicích budou konat i v budoucnu.
Nepřehlédněte:
Bytová družstva se ocitla v pasti. Neplatiče již nemohou vyhoditSelátko naložili v Semošicích čtyři dny předem
Semošice - Výrazná vůně čerstvé pečínky se linula v sobotu i neděli ze Semošické hospůdky.
Masopustní hostina v Semošické hospůdce.
|
Foto: Deník/Josef Babor