Z centra sociálních služeb Domažlice byla oceněna Alena Chlubnová z Domova Černovice, která tam pracuje v prádelně od roku 1993. „Je to velice hezké, že každý rok mohou být naši zaměstnanci oceněni. Vedení domova vybírá takové, kteří si to opravdu zaslouží,“ sdělil vedoucí domova Jaromír Jirka a dodal, že by ale nejraději ocenili celý kolektiv. „Myslím, že je to pro oceněného povzbuzení, když vidí, že si jeho práce ostatní váží,“ doplnil.

Z Domova pro seniory v Domažlicích byla oceněna Petra Schmidová, která v domově pracuje jako uklízečka. Přestože v domově pracuje teprve třetím rokem, svým přístupem si dokázala velmi brzy získat velkou důvěru klientů i spolupracovníků.

Oceněn byl také Jan Pejsar, který pracuje v Domě seniorů Kdyně od roku 2003 v úseku přímé péče. Nejdřív pracoval jako řadový zaměstnanec a poté jako vedoucí směny. Je stálý zaměstnanec, má velkou profesní zkušenost a zdatnost. „Věřím, že to je pro oceněného Jana Pejsara motivace a povzbuzení do dalších let,“ řekla ředitelka domova Lucie Vísnerová a dodala, že ho na ocenění vybrali jeho kolegové. „Jsem ráda, že ho máme, je to totiž stálý a kvalitní zaměstnanec,“ konstatovala Vísnerová s tím, že slavnostního předávání se také účastnila.

Na Čerchově najdete bývalou vojenskou odposlechovou věž. (vlevo) a přístupnou rozhlednu nazvanou po Vilému Kurzovi - Kurzovu věž.
Čerchov rozšířil frekvence

Ocenění převzali i pracovníci z DomažlickaZdroj: Krajský úřad Plzeňského kraje