Informaci zveřejnilo Centrum včera na svém facebookovém profilu. Zároveň s tím uvedlo podrobnosti k této změně. Nutná je předchozí telefonická rezervace. Každý člověk si při příchodu do zařízení vydezinfikuje ruce a nasadí čistý respirátor nebo nanoroušku. Následně se musí personálu prokázat platným antigenním testem, který není starší než 48 hodin, nebo PCR testem, jenž není starší 72 hodin.

Pokud někdo v předchozích 90 dnech prodělal koronavirus, je potřeba si s sebou vzít potvrzení od lékaře. Doklad by měli mít i ti, kteří už dostali obě dávky očkování a od druhé aplikace uplynulo 14 dní. „Po celou dobu musí mít návštěvník na ústech a nosu respirátor nebo nanoroušku. Šátky, šály, nákrčníky a jiné náhražky nejsou povolené,“ stojí ve zveřejněné zprávě. Setkání s blízkým je zatím pouze půlhodinové. K jednomu klientovi mohou přijít dva blízcí.

Billboard Chybíte nám, zůstaňte zdraví umístili lidé ze Všerub na hraniční přechod s Německem. Tabule bude součástí expozice v Národním muzeu. Akce se mimo jiné účastnil starosta Všerub Václav Bernard a kurátorka výstavy Lenka Šaldová.
Billboard Chybíte nám, zůstaňte zdraví jde na výstavu do Národního muzea