Na Staré radnici se konala tradiční prodejní chovatelské výstava drobného zvířectva. Exponátů prý ubývá. „Jde také o propagační výstavu. Hosté mohou vidět několik druhů králíků, holuby a drůbež. Výstavu pořádáme vždy o pouti už spoustu let. Počet exponátů se odvíjí od toho, jak jsou lidé ochotní je zapůjčit,“ řekl předseda chovatelského spolku v Kolovči Miroslav Homolka, který přiznal, že v současné době je jich ve spolku jen devět a další členové nepřibývají. „Mládež už nemá takový zájem, jaký býval. Nejvíce máme chovatelů králíků a pár holubů, ti se ještě drží, jinak je to bída,“ zhodnotil stav Homolka.

Na návštěvníky čekala rovněž pestrá tombola, kde vyhrávali například morčata či různé drobné věci.

Kromě výstavy si především děti užívaly na atrakcích, které byly rozmístěné u základní školy, stejně tak jako prodejní stánky. Příznivci fotbalu si přišli na své hned dvakrát, a to v sobotu, kdy se hrálo přátelské utkání TJ Slavoj Koloveč A proti TJ Sokol Mrákov, a v neděli fanoušci zhlédli mistrovské utkání TJ Sokol Koloveč B proti Dynamo Horšovský Týn A..

O hudební zážitek se v sobotu postaraly skupiny Kabát revival Plzeň a Brufen a v neděli šlo i jiný druh hudby, kdy zahrála Domažličanka.

Po celou pouť bylo otevřeno také tamní muzeum techniky a řemesel.

V Poběžovicích se během uplynulého víkendu uskutečnila tradiční pouť.
V Poběžovicích se tři dny veselili