Na jarmarku nechyběly velikonoční dekorace, něco dobrého na zub ani ukázky velikonočních tradic a zvyků. Večer se pak konala další oblíbená kvíčovická akce – gurmánský večer, tentokrát na téma Velikonoční nádivka. Sešlo se třináct soutěžních vzorků, které pětice odborných ochutnávačů okoukla, ochutnala a obodovala. Přebytky se rozdělily mezi všechny zúčastněné.

Nejvíce bodů nasbíral za své kuchařské umění Jan Bostl st., druhé místo obsadila Eva Brychcínová a třetí se umístila rodina Líbalova. Dále bylo připraveno několik zábavných her jako vyfoukávání a barvení vajíček, testík „Jak znáš svoji vesnici“ nebo například Bingo. Další gurmánský večer je naplánovaný na 13. května. Bude to májový gurmán a protože se pálí kouzelné báby, bude na téma bábovky. 

Jana Šimková