I zde rybáři vylovili spoustu druhů ryb, které na místě následně prodávali. Zájemců o ně bylo skutečně spoustu. Na prodej zde byly jak živé, tak i uzené ryby.

Z řad živých ryb měli zájemci možnost si zakoupit kapra, lína, tolstolobika, tolstolobce, amura, štiku, sumce, candáta, okouna a bílou rybu. Cenově zde ryby vyšly o něco málo levněji, než tomu bylo v minulém týdnu na výlovu Černého rybníku u Babylonu, i celkový výběr z druhů ryb byl bohatší. Jeden kilogram kapra a amura zde vyšel na 70,- Kč, lín na 85,- Kč, tolstolobik bílý stejně jako tolstolobec pestrý na 42,- Kč, štika za 180,- Kč, sumec velký 150,- Kč, candát 320,-, okoun 120,- Kč a bílá ryba na 40,- Kč.

Z řad uzených, které zde byly taktéž k mání si milovníci ryb mohli vybrat z pěti druhů: pstruh uzený filet s kůží (36,- Kč/ 100 g), pstruh uzený s hlavou (24,- Kč/ 100 g), tolstolobik uzený porcovaný (15,- Kč/ 100 g), siven uzený s hlavou (24,- Kč/ 100 g) a kapr uzený porcovaný (19,- Kč/ 100 g).

Větší zájem byl spíše o klasické živé ryby, nicméně i uzené jsou mezi lidmi velmi oblíbené a během mezholeského výlovu se jich také spousty prodalo.  „Dneska jsem tady poprvé a odvážím si s sebou štiku“, sdělila Eva Pivoňková z Horšovského Týna hned poté, co si zde rybu koupila.