„V polovině osmdesátých let jsem do tohoto objektu chodil na kroužek programování,“ vzpomíná Jaroslav Vraný na éru, kdy v budově sídlil Dům pionýrů a mládeže. Před ním byla sídlem Státní banky československé. V devadesátých letech objekt několik let využívala Agrobanka, po jejím krachu to s využitím objektu už růžové nebylo. V roce 2016 se krátce počítalo s využitím pro kasino, tento záměr však nedošel realizace, neboť neměl politickou podporu napříč zastupitelstvem.

,,Objekt odpovídá stáří budovy, pro potřeby městského úřadu není vyhovující, není bezbariérová, do pater se lidé dostanou jen po schodech,“ konstatoval na jednání domažlických zastupitelů místostarosta Stanislav Antoš.

Opět zalesněné paseky.
Paseky kolem Semněvic jsou opět zalesněné

„V roce 2018 v budově prasklo topení, voda protekla až do prodejny v přízemí,“ připomněl rozsáhlou havárii místostarosta. Dodal zároveň, že k dramatickému zhoršení technického stavu budovy nedošlo.

Zájemci o využití prostor se mohou přihlásit na radnici. „Záměr o pronájmu je stále vyvěšen na úřední desce,“ potvrdil Antoš.