Michaela Ulrychová
Poběžovice
V objektu koupaliště bych uvítala možnost většího výběru občerstvení, dále bych zavedla více atrakcí pro nejmenší, a to jak ve vodě, tak i na suchu. V neposlední řadě bych vylepšila označení na příjezdových cestách.


Pavel Bauer
Domažlice
Koupaliště Babylon velmi dobře znám. Již v dětství jsem je často navštěvoval a vždy jsem byl nadmíru spokojen. Dnes bych tam uvítal bohatší možnost sportovních aktivit, jako jsou například tenisové kurty nebo hřiště na plážový volejbal.

Katka Tremlová
Domažlice
Omezila bych smažené jídlo. Zlepšila bych sociální zabezpečení zejména pro rodiny s dětmi. Ocenila bych, kdyby na toaletách přibyly přebalovací pulty pro větší pohodlí všech maminek i jejich miminek. Jinak jsem s babylonským koupalištěm spokojená.

Ondřej Kočka

Domažlice
Ačkoli více navštěvuji zahraniční koupaliště, ani návštěvu Babylonu v létě nevynechám. Přál bych si, aby tu byl postaven alespoň jeden tobogán, aby bylo znovu zavedeno půjčování lodiček a šlapadel. Stál bych i o přidání dalšího stánku s občerstvením.

p. Herianová
Holýšov
Já jsem byla na babylonském koupališti vždy velmi spokojená. Teď už je nějakou dobu tak často nenavštěvuji, a proto opravdu nevím, co by se na něm dalo změnit, popřípadě vylepšit.


Ondřej Popelka
Domažlice
Babylonský rybník je jedním z mých oblíbených koupališť. S kamarády ho rádi navštěvujeme a malinko nám chybí tobogán. Mně osobně by vyhovovalo přemístění veškerých ryb, jelikož nemám rád pocit, že se mě dotýkají. (smích)


Ptaly se: Tereza Bauerová a Lenka Ondrejková