VIDEOSOUHRN SPUSTÍTE ZDE:

Zdroj: Redakce

Co přinesl končící týden?

Při tragické dopravní nehodě zemřela v pondělí ráno v Děčíně řidička osobního auta. To narazilo v Kamenné ulici do mostku přes Kameničku a následně spadlo do koryta potoka. Zloděj-cyklista z Dolních Chabrů byl dopaden. Měl komplice, v akci byla zásahová jednotka.

Zhruba tři tisíce knih se v úterý 16. dubna přestěhovalo do nových prostor knihovny na Alšově náměstí v Písku. Do takzvaného živého řetězu dlouhého 140 metrů se zapojilo přes tři sta žáků a studentů píseckých základníchi středních škol a veřejnost. Narkomani ohledy neberou, v Kladně se válí desítky stříkaček s jehlami.

Videosouhrn 8.–12. dubna 2019
Ostravský politický crash test a řádění havířovských fanoušků: videa týdne

Herec Petr Vančura se rozhodl, že pomůže všem, kdo chtějí být také slavní. V plzeňské Měšťanské besedě pořádal workshop s názvem Vančurovy schody a vyučoval na něm, jak padat na červeném koberci a zaujmout při tom média. Poškozenou věžičku na kostele Stětí svatého Jana Křtitele na Masarykově náměstí v Hranicích sundali v úterý dopoledne.

Do koutů celého světa poputuje speciální velikonoční razítko, kterým včera začala tisknout pošta v Kraslicích. A na Velikonoce v Zubrnicích zklamalo počasí, zato nadchly Horačky z Podještědí.

Videosouhrn 1.–5. dubna 2019
Srážka ústeckých autobusů a první brněnské hřiště pro vozíčkáře: videa týdne