Muž obviněný hned z několika přečinů korunoval svou zločineckou kariéru ve středu, když si pro rozsudek za  trestnou činnost týkající se jízdy motorovým vozidlem s vysloveným zákazem řízení přijel vlastním autem.

Policisté ho zadrželi  v ulici před budovou soudu.
„Muž byl zadržen v Paroubkově ulici v Domažlicích. Jeho zadržení nebylo jednoduché. Na výzvu nezastavil a snažil se policistům ujet. To se mu nepovedlo. Rozhodnutím soudu byl čtyřicetiletý výtečník ještě týž den eskortován rovnou do věznice do výkonu trestu odnětí svobody,“ řekla domažlická policejní mluvčí Dagmar Drožová..

Vězení by se výtečník stejně nevyhnul.
Letos koncem ledna ukradl své sestře, přímo v jejím bytě v Holýšově, z peněženky  šest tisíc korun.
V únoru odjel od benzinové čerpací stanice v Nýrsku, kde si natankoval pohonné hmoty za 1 319 korun, bez zaplacení. Na Renaultu, kterým od benzínky zmizel, měl navíc falešné registrační značky.

„Krádeže se dopustil i přesto, že byl v posledních třech letech za stejný trestný čin potrestán odnětím svobody nepodmíněně,“ pokračuje Brožová.

Další obvinění, kterým muž čelí, spočívají v tom, že měl čtyřikrát vysloven zákaz řízení, s platností až do září 2015.
To ho zřejmě vůbec nezajímalo, protože vloni v říjnu se proháněl ve Staňkově v Citroenu. Policisty na sebe upozornil, protože překročil rychlost.

Jeho poslední černá jízda skončila právě ve středu před soudní budovou.