Mladík skončil s popáleninami na 20% těla ve Vinohradské nemocnici, kam byl rovnou z baru převezen sanitkou rychlé záchranné služby.

„Mladík byl převezen na popáleninové centrum Vinohradské nemocnice ve vážném stavu. Zasažen měl obličej a tělo," řekla mluvčí záchranářů Lenka Ptáčková.

Záchranáři na místo neštěstí zavolali policii a městské strážníky.
„Případ se stal v neděli po druhé hodině ráno. Zdravotníci uvědomili policii, že v baru došlo k popálení mladého muže. Policisté nyní prověřují, zda nedošlo ke spáchání trestného činu," řekla domažlická policejní mluvčí Dagmar Brožová.

Zajímavé je, že se tato událost stala právě v noci, kdy v Domažlicích probíhala policejní akce s názvem Mládež.
Policisté společně se psovodem a služebním psem, strážníci městské policie a pracovníci městského úřadu kontrolovali v barech a restauracích, zda není podáván alkohol nezletilým,a dohlíželi zda nezletilí dodržují zákaz hraní na automatech.

V hledáčku policistů a strážníků bylo také protizákonné držení a distribuce drog. Pátralo se také po hledaných a pohřešovaných osobách.

„Během akce bylo zkontrolováno osmnáct provozoven, některé i opakovaně. Policisté zkontrolovali dvaaosmdesát osob, přičemž zjistili deset přestupků týkajících se držení marihuany a podání alkoholického nápoje osobě mladší osmnáct let. V sedmi případech se jednalo o buzení veřejného pohoršení a jeden přestupek v dopravě," dodala Brožová.