Fotbalisté Viktorie Plzeň porazili ve svém druhém přípravném utkání plném ofenzivy na obou stranách třetiligovou Jiskru Domažlice 7:4.

Trenér Viktorie Pavel Vrba poslal na trávník do každého poločasu jinou jedenáctku – lépe se dařilo týmu v prvním poločase, který ligový lídr vyhrál 6:2.

Ofenzivní fotbal pokračoval i po přestávce a odvážně hrající hosté dokázali výsledek zkorigovat a favorizované Viktorii nastříleli celkem čtyři góly.

HC Škoda Plzeň - HC Vítkovice Ridera
FOTOGALERIE: Odplata. Indiáni vrací úder

„Naši defenzivní hráči mysleli dnes spíše ofenzivě. Jsme rádi, že jsme dali sedm gólů, ale nejsme spokojeni tím, že jsme čtyři branky dostali. Pro diváky to i díky soupeři byl atraktivní zápas, ve kterém padlo hodně gólů,“ komentoval utkání trenér Viktorie Pavel Vrba.

První poločas odehrála na hrotu útoku zimní posila Tomáš Chorý, který vstřelil první gól v dresu Viktorie po svém příchodu z Olomouce.

Chorý se v závěru zápasu na hřiště vrátil, když vystřídal zraněného Michaela Krmenčíka. „Michael si poranil kotník a čekají ho vyšetření. Více bych to v tuto chvíli nechtěl komentovat,“ řekl bezprostředně po zápase kouč Plzně.

V sobotu od 14.00 hodin se Viktoria utká v Luční ulici s Baníkem Sokolov.

Ilustrační foto
Starší dorost Indiánů prohrál s Libercem bitvu o první místo