Hurá na prázdniny v Poběžovicích

KDY: 26. června
KDE: Poběžovice
ZA KOLIK: Zdarma

Ukončení školního roku je za dveřmi. Přijďte oslavit příchod prázdnin na terasu pod Městským úřadem v Poběžovicích v pátek 26. června od 19 hodin. Na účastníky čeká večer plný zábavy, opékání špekáčků a od 21 hodin animovaná pohádka Tajný život mazlíčků 2. 

Rockové otevření sezóny

KDY: 27. června od 18 hodin
KDE: Horšovský Týn
ZA KOLIK: Na místě

Rockové otevření sezony můžete zažítv sobotu 27. června od 18 hodin v Podhájí v Horšovském Týně. Společně vystoupí a zahájí letní hudební sezonu kapely Cliché, Eroze a Sifon rock. Přijďte se pobavit, užít si skvělou muziku a podpořit obnovení hudební produkce a autocampu.

Přivítání prázdnin v Černíkově

KDY: 28. června od 15 hodin
KDE: Černíkov
ZA KOLIK: Zdarma

Sbor dobrovolných hasičů v Černíkově zve všechny děti a jejich rodiče na přivítání prázdnin, které se uskuteční v neděli 28. června od 15 hodin na koupališti Úžlebec u Černíkova. Připraveny budou zábavné a sportovní soutěže o ceny. Na děti čeká střelba ze vzduchovky nebo luku, jízda zručnosti, košíková a plno další zábavy.

Anteater a Lusky v Moskytu

KDY: 27. června od 18:30 hodin
KDE: Domažlice
ZA KOLIK: Na místě

Kapely Anteater a Lusky vystoupí v sobotu 27. června v Moskytu v Domažlicích.Začátek bude 18:30 hodin. Anteater je skupina hrající alternativní rock. Zúčastnila se mnoha soutěží a získala řadu ocenění. Skupina Lusky hraje převážně garage-rock´n´roll.