Název akce Zahajovací hodina tanečního kurzu pro mládež
KDY: 14. září od 18 hodin
KDE: Lidový dům Staňkov
ZA KOLIK: neuvedeno

Město Staňkov ve spolupráci s taneční školou Dance Stod pořádá od září tradiční taneční kurz pro mládež. Úvodní zahajovací hodina se uskuteční v sobotu 14. září od 18 hodin v Lidovém domě ve Staňkově. Pro více informací kontaktujte MěÚ Staňkov na čísle 379492411.

Název akce Charitativní akce Běžíme pro Ouško
KDY: 14. září od 8:30 hodin
KDE: Fotbalový stadion ve Kdyni
ZA KOLIK: Startovné od 50 Kč

Přijďte si zaběhat na charitativní akci Běžíme pro Ouško. V sobotu 14. září se začne na fotbalovém stadionu ve Kdyni. Od 8:30 do 9:45 bude na místě prezence, kterou je možno provést i na webu hlemyzdi-chodska.webdone.cz Start je v 10 hodin a je možnost zaběhnout si různé tratě 200 metrů, 400 metrů, kilometr, tři nebo šest kilometrů. Startovné je 50 korun pro předem přihlášené, jinak činí 100 korun.

Název akce Poetický večer v Chodském hradě
KDY: 13. září od 18 hodin
KDE: Chodský hrad
ZA KOLIK: zdarma

V pátek 13. září od 18 hodin si přijďte užít večer plný šansonů a francouzské literatury „C´est la vie“, účinkuje Poetické divadlo a Duo Musette. Poetický večer se jako vždy koná v Chodském hradě.

Název akce Hasiči občanům a oslava 660. let Poběžovic
KDY: 14. září od 13 hodin
KDE: Poběžovice 
ZA KOLIK: zdarma

Dobrovolní hasiči z Poběžovic ve spolupráci s MKIS Poběžovice pořádají kulturní odpoledne pro širokou veřejnost. Slavit se bude 660 let od založení Poběžovic. Přijít můžete do Zámeckého parku v Šandově ulici, kde si budete moci poslechnout dechovou kapelu Chodovarka nebo zábavovou kapelu FoxBand. Součástí akce bude také program pro děti nebo občerstvení.

Název akce Slavnostní otevření víceúčelového sportoviště
KDY: 14. září od 15 hodin
KDE: Víceúčelové sportoviště v Klenčí pod Čerchovem
ZA KOLIK: neuvedeno

Nenechte si ujít slavnostní otevření zrekonstruovaného víceúčelového sportoviště pro školní výuku i veřejnost. Zahájení akce se uskuteční v 15 hodin. Těšit se můžete na ukázky hry dětského tenisu, předávání ocenění a také tenisový zápas. Večer od 17 hodin k tanci a poslechu zahraje skupina Moby dick.

Název akce Vzpomínkový večer na Petra Nováka
KDY: 14. září od 19 hodin
KDE: park u Muzea příhraničí
ZA KOLIK: 130 Kč

Na legendárního českého zpěváka Petra Nováka si přijďte zavzpomínat v sobotu 14. září do parku u Muzea příhraničí. Oblíbené písničky zde zahraje skupina Petr Novák Forever.