Snow film fest opět v Sokolově 
KDY: 5. listopadu
KDE: Sokolov

ZA KOLIK: 70 korun


V nově otevřeném Alfa Clubu v Sokolově se v pátek 5. listopadu uskuteční další ročník mezinárodního filmového festivalu zimních a sportovních filmů. Nenechte si ujít tento jedinečný filmový zážitek, plný adrenalinu, cestování a krásných záběrů zimní přírody.Na programu je projekce šesti filmů a v plánu je i prezentace bonusového materiálu. Vstupné je 70 korun.

Nakupte si čerstvou zeleninu  
KDY: 5. listopadu
KDE: Karlovy Vary 

Farmářské trhy v Karlových Varech budou v pátek 5. listopadu od 9 hodin hostit pojízdnou prodejnu Regionálních potravin. Nabídne ke koupi i ochutnávce řadu výrobků nesoucích značku Regionální potravina. Při nákupu nad 200 a 500 korun obdrží návštěvníci dárek. Další stánky zaplní svými produkty mimo jiné pěstitelé z Loun a Travčic, kteří přivezou ovoce a zeleninu

Mig 21 představí novou desku
KDY: 6. listopadu
KDE: Karlovy Vary
ZA KOLIK: 36O korun

Smíchovská kapela Mig 21 po nucené odmlce opět vyráží na koncertní šňůru s diváky. Dne 6. listopadu zamíří do karlovarského Lidového domu, aby zde představila svoji novou desku Džus v noci. Těšit se tedy můžete jak na staré pecky, jako jsou například písně Snadné je žít, Chci ti říct nebo Kalhotky si sundej, tak i na nové kousky. Koncert začíná ve 20.00 hodin a vstupné je 360 korun.

Navštivte Africké trhy
KDY: 7. listopadu
KDE: Tachov 
Do Tachova se 7. listopadu vypraví to nejlepší přímo ze srdce Afriky. Na parkovišti u Bašty budete moci ochutnat exotické ovoce, které vypěstovali drobní ugandští farmáři. Pořadatelé slibují nejvyšší kvalitu všech surovin prodávaných na tomto exotickém trhu. Akce se koná od 9 hodin a vstup je zdarma.

Sto zvířat pokřtí novou desku 
KDY: 5. listopadu
KDE: Plzeň
ZA KOLIK: 290 korun 

Kapela zaměřující se na hudební styl ska a rockstead Sto zvířat oslaví na několikrát odloženém koncertu své třicáté narozeniny. V pátek 5. listopadu vystoupí od 20.00 hodin v plzeňském kulturním domě Šeříkovka. V rámci koncertu proběhne i křest nového alba Třicet let testováno na lidech. Těšit se tak můžete na klasickou sestavu, nejznámější hity, ale i nové písně ze zmíněného alba. Vstupné je 290 korun a lístky můžete zakoupit na webových stránkách Šeříkovky.

Svatomartinský jarmark s koňmi
KDY: 6. listopadu
KDE: Horažďovice 
Přijďte se projet na koních a ponících na Svatomartinský řemeslný a farmářský jarmark v Horažďovicích. Součástí akce bude i živá hudba a účast přislíbilo přes čtyřicet prodejců s nejrůznějšími pochutinami a výrobky. Těšit se také můžete na výtvarné dílny, dlabání dýní a mnoho dalšího. Večer se pak můžete připojit k lampiónovému průvodu, který začíná v 18.00 hodin a startovat bude z Mírového náměstí. Akce vyvrcholí táborákem, kde si budete moci opéct své buřty.

Vychutnejte si francouzskou snídani
KDY: 7. listopadu
KDE: Plzeň
ZA KOLIK: 100 korun

Veřejná část festivalu Bonjour Plzeň 2021 bude zahájena lahodnou francouzskou snídaní, konkrétně koláči od Anny Pougnard z pekárny La Tartelette a výběrovou kávou z podniku Orient coffee. Začněte nedělní den stylověs francouzskými pochutinami. Akce se bude konat v Alliance Française na náměstí Republiky od 10.00 a vstupné je 100 korun. Své místo si můžete rezervovat na mailu direction.plzen@alliancefrancaise.cz.

Sušice otevírá volné bruslení
KDY: 6. listopadu
KDE: Sušice
ZA KOLIK: 15 korun děti, 30 korun dospělí 

Sušický zimní stadion odstartoval na konci října volné bruslení pro veřejnost. Tuto sobotu od 20.45 hodin si můžete jít zabruslit na lední plochu a naladit si tak vánoční atmosféru. Vstupné pro dospělého je 30 korun a pro děti 15 korun. Stadion upozorňuje, že v současné době nepůjčuje brusle.

Bazárek pod lípami ve Kdyni 
KDY: 6. listopadu
KDE: Kdyně 
Sušický zimní stadion odstartoval na konci října volné bruslení pro veřejnost. Tuto sobotu od 20.45 hodin si můžete jít zabruslit na lední plochu a naladit si tak vánoční atmosféru. Vstupné pro dospělého je 30 korun a pro děti 15 korun. Stadion upozorňuje, že v současné době nepůjčuje brusle.