A když se je podaří najít, odchyt městskou policií a následný pobyt v útulku pro ně není nic příjemného.

Mezi nejčastější důvody psích útěků patří hárající fena v okolí, nedostatečné oplocení, sousedova kočka, nízká zaměstnanost psa a následný přebytek energie, či dokonce strach a separační úzkost. Pokud pes trpí Vaší nepřítomností, snaží se za každou cenu uniknout samotě, pokud se bojí, snaží se zachránit před blížícím se nebezpečím jako je bouřka, ohňostroj a jiná strašidla.

Jak se k Vám rychle vrátí? Díky nové Zampi známce na obojku, která je nyní navíc zcela zdarma.

Jedná se o klasickou známku na obojek doplněnou o unikátní QR kód, který (na rozdíl od čipování, které není běžně čitelné) obsahuje kontaktní informace, které si sami zadáte a načte ho každý s mobilním telefonem. Díky tomu vás nálezce kontaktuje snadno a rychle. Váš mazlíček se rychle a šťastně vrátí domů.

QR kód na známce dokáže obsahovat velké množství informací (kontaktní údaje, případně zdravotní stav zvířete, alergie, dietní potřeby a další), které lze kdykoliv a okamžitě aktualizovat nebo rozšířit o informace nové. Můžete tak třeba jednoduše změnit kontaktní informace na rodiče nebo přátele, když budete na dovolené.

Všichni jsme milovníky zvířat a život bez nich si neumíme představit. Právě proto Zampi vytvořilo program Pátračka a poskytuje nyní Zampi známku na obojek zcela zdarma, a to včetně zaslání na vaši adresu. Abychom vám mohli známku věnovat zdarma, pokrýváme náklady na výrobu z příjmů z reklam a výnosů z Pojištění. Objednávku známky zdarma uděláte jednoduše na www.zampi.cz

Sládek velkobystřického pivovaru David Kapsia.
Milované tvarůžky. Na dalším místě na Hané se teď vyrábějí s názvem Tvargle

Na portálu www.zampi.cz najdete, kromě známky, celou řadu dalších výhod, přijďte se podívat:

- Zampi.cz nabízí 20% slevu na pojištění veterinární péče pro vašeho zvířecího parťáka.

- Zmapovali jsme pro vás terén! Na Zampi.cz najdete přehledný seznam služeb veterinářů, útulků, chovatelů, salonů, hotelů a další péče pro Vaše mazlíčky. Stačí si jen vybrat!

- Hledá celé Zampi! S programem Zampi Pátračka můžete pomáhat i vy a společně s námi hledat ztracené mazlíčky.

- Je obtížné pamatovat si všechny datumy, kdy máte jít k veterináři nebo třeba zaplatit poplatek za psa? Na svém profilu si můžete uložit důležité termíny a náš Zampi hlídač vám je vždy včas připomene.

- Prodej, nakup, daruj! Nechutnají Vašemu psovi nové granule? Chcete nabídnout své služby? Našli jste štěně, které si nemůžete nechat? Zampi Inzerce je tu!

- Inspirujte se v našem Magazínu! Díky pravidelné dávce aktuálních článků získáte rozhled v říši čumáků a už vám neuteče žádná novinka.

- Najděte si ideálního psa pro vás vyplněním zábavnému kvízu.

- Získejte nové přátelé a „venčící parťáky“! Najdete tu komunitu lidí se stejným zápalem pro věc, kteří spolu vzájemně sdílí své rady, zážitky, radosti i strasti ze života mazlíčků.

Navštivíte-li www.zampi.cz, ocitnete se na místě, kde chlupáči hrají prim a všichni páníčci táhnou za jeden provaz. Těšíme se na vás.