NIKI CUP 2020

Borci s raketami se však při už 11. ročníku Niki Cupu nescházejí letos podle plánu podesáté, ale teprve posedmé, protože turnaje DTT v Domažlicích, Poběžovicích a Kolovči se neuskutečnily kvůli koronaviru nebo pro tenis nepříznivému počasí.

Průběžnému pořadí před třemi závěrečnými turnaji DTT vévodí s 80 body a velkým náskokem holýšovská dvojice Zdychynec / Tiefenbach. Zkušený pár se na všech podnicích, kterých se zúčastnil, umístil na pomyslné ´bedně´. Zvítězil ve druhém ze tří úvodních zimních turnajů v německém Waldmünchenu, třikrát skončil druhý (Waldmünchen 3, Horšovský Týn a domácí Holýšov) a v úvodním bavorském klání vybojoval bronz. Nehrál pouze na Babyloně na Memoriálu Jana Šturmy mladšího.

Finále v Novém Sedlišti. Hasiči ze Kdyně.
Zlato zůstalo na Domažlicku! Šampiony ve své kategorii se stali Kdyňští!

S odstupem dvaačtyřiceti bodů je zatím průběžně druhý domažlický debl Pivoňka / Šindelář a šest bodů za nimi na třetí příčce kolovečská dvojice bratrů Hrušků.

PŘEBOR CHODSKA MUŽŮ

Na Niki Cup naváže na domažlických tenisových kurtech o týden později (od 12. do 15. září) tradiční Přebor Chodska mužů kategorie B.

„O jeho prestiži svědčí i to, že se nám letos do soutěže přihlásili mimo jiných kvalitních tenistů i čerství mistři České republiky ve čtyřhře Antonín Bolardt s Antonínem Štěpánkem,“ prozrazuje jeden z hlavních organizátorů akce Hynek Šindelář.