BASKETBAL

Doma pouze sedmnáctka

Domažlice – Druholigoví basketbalisté Jiskry Domažlice se představí v sobotu na palubovce BK Rokycany, mladí hráči U14 v extralize nastoupí ve stejný den v Ústí nad Labem a o den později v Praze proti Tygrům, a tak v Domažlicích přivítají soupeře pouze mladíci U17. V sobotu v 10 hodin BK Beroun a v neděli ve stejný čas BK Kladno.

FUTSAL

Horšovskotýnské derby Maxim - Dynamo

Kdyně – Desáté dvoukolo Krajského přeboru ve futsalu se v neděli odehraje ve sportovní hale kdyňské základní školy.

Delegace rozhodčích:

Budka, Svičarský, Jirsa, Šnajdr

Rozpis utkání:

10.00: Havana – Kozí Doly

11.00: Bomber – Havana

12.00: Kozí Doly – Dynamo

13.00: RSC – Bomber

14.00: Dynamo – Maxim

15.00: Maxim – RSC

FOTBAL

Jiskru prověří Králův Dvůr, Benfika míří na Pranty

Domažlice – Fotbalisté třetiligového A-týmu Jiskry Domažlice si zítra opět přivstanou, nazují si kopačky a od 10 hodin vyběhnou na umělou trávu v Plzni na Doubravce k dalšímu přípravnému utkání. Prověří je pátý tým tabulky ze stejné soutěže FK Králův Dvůr.

Jejich kolegové z Benfiky, tedy B-týmu Jiskry, absolvují o tomto víkendu kondiční soustředění na Prantech.

HOKEJ

HC Domažlice nastoupí v Nejdku

Domažlicko – Ze čtyř hokejových zástupců našeho okresu v krajských soutěžích jsou v nadcházejícím víkendovém kole vedeni jako domácí jen hráči HC Staňkov.

KRAJSKÁ LIGA

Pátí hokejisté HC Domažlice se pokusí napravit těsnou domácí porážku 6:7 od vedoucích Rokycan v sobotu od 17 hodin na ledě druhých Rebelů z Nejdku.

KRAJSKÁ SOUTĚŽ – SK. C

Třetí Holýšov prohrál s Příkosicemi 3:4 a v neděli od 11.45 ho čekají čtvrté Bezdružice. Od 15 hodin ve stejný den budou hrát devátý Staňkov (prohrál 3:6 se Stříbrem) proti desátému Kaznějovu B a páté Díly (porazily 6:2 Bezdružice) proti lídrovi z Lipnice.