VYBRAT REGION
Zavřít mapu

FOTO: Stovka bikerů okusila Silný kafe 2013

Poběžovice /FOTO, VÝSLEDKY/ – Beznála stovku startovních čísel vydali v sobotu pořadatelé závodu horských kol Silný kafe, který se popáté konal v Poběžovicích. ´Napít se´ letos přijeli bikeři z různých koutů Čech, kromě domácích na startu nechyběli zástupci Prahy, Litvínova či Českého Brodu, mezinárodní punc stále oblíbenějšímu podniku dodala početná enkláva borců z Německa.

26.8.2013
SDÍLEJ:

ZÁVOD SILNÝ KAFE. Miroslav Vaněk z Poběžovic vyhrál v závodě na 23 km kategorii šedesátníků. Jakpak by ne, když měl na startu takovou oporu.Foto: Deník/ Václav Tauer

Pořadatelé, které o dvacet účastníků širší startovní pole oproti loňsku snad definitivně přesvědčí, že svoji ´práci´ dělají dobře, se letos oprostili od doprovodných akcí a soustředili se výhradně na bikové záležitosti. Připravili dvě trasy, jednu padesát kilometrů dlouhou, druhou kratší, třiadvacetikilometrovou. Obě dělaly čest jménu závodu. Kamennému moři pod Škarmankou sice tentokrát kvůli těžbě dřeva bikeři unikli, ale nově zařazený úsek u Lysé hory, kde bylo třeba vzít kolo na ramena, byl ´silný kafe´. Svědčí o tom ohlasy účastníků, kteří v cíli ´poznávačky´ nádherné krajiny jihozápadní části Českého lesa hlásili: „Na Lysé jsem vás neměl rád," nebo: „Trasa těžší než vloni, takže zachovat, ale už nepřitvrzovat!"

Padesátikilometrovou trať zvládl nejrychleji Petr Stehlík z Bi Esse, který do cíle dorazil za dvě hodiny a dvacet minut. O šest minut pomalejší než celkový vítěz a první v kategorii muži 19 – 39 let byl stříbrský biker Václav Hlaváč z Cyklo Berry, který si oproti loňsku o jednu příčku polepšil. Třetí dojel Václav Ledvina ze Stráže, sedmý byl další domácí, Rudolf Šturm z SK Chodsko, následován klenečským Petrem Kunešem. Čtyřicátníky vyhrál pátý v absolutním pořadí Jan Duchek z CK Šilhavý Ramala, padesátníky celkově čtvrtý Jiří Mandous z Rotorbike Plzeň. Kategorii do 18 let vyhrál Patrik Jung z Jabokoty Kdyně, ten dojel celkově jedenáctý.

´Dlouhou´ absolvovaly i čtyři statečné ženy, poprvé vyhrála Ivana Chlustinová z Plzně.

Pod tři hodiny, což je na Silným kafi hranice dělící běžné smrtelníky od ´šílenců´, se vtěsnalo devatenáct bikerů. Sedm borců nebylo klasifikováno, mezi nimi i jeden z hlavních favoritů, vloni čtvrtý Martin Bešta z Velosportu Domažlice.

Na kratší trasu se vydalo třiatřicet mužů a sedm žen. Nejméně, jen pětasedmdesát minut, potřeboval na její zdolání Michal Povolný. Biker Cyklosport – pitstop.cz za zády udržel smečku místních, druhého Miroslava Koktu z Bělé nad Radbuzou, jinak vítěze kategorie čtyřicetiletých, i třetího Miroslava Švejnocha z Havlovic. Večer v Dílně, což je bar a zázemí závodu, se jistě bujaře slavila pátá a šestá příčka Vlastimila Kuneše a Tomáše Kramla. Jako osmý v absolutním pořadí zdolal trať vítěz kategorie do 18 let David Váchal z Kouta na Šumavě. Posledním, kdo kolo do cíle dovedl, byl za dvě hodiny a dvacet pět minut Miroslav Kabourek ze stáje Astana Šitboř.

Oficiální výsledková listina Silný kafe MTB 50 km 

17. srpna 2013 - Poběžovice

CELKOVÉ VÝSLEDKY MUŽI
Pořadí Příjmení Jméno Klub Start. číslo čip Ročník Kategorie Pořadí v kat. Ztráta na vítěze prům km/h
1 Stehlík Petr Bi Esse #3#7# 1977M19-39 1 02:20:53.79 21,3
2 Hlaváč Vašek Cyklo Bery #5#9# 1985M19-39 2 02:27:00.48 +00:06:06.68 20,4
3 Ledvina Václav Stráž #7#7# 1982M19-39 3 02:29:46.14 +00:08:52.34 20
4Mandaus Jiří ROTORBIKE PLZEŇ #3#6# 1959M50-59 1 02:33:43.09 +00:12:49.29 19,5
5 Duchek Jan CK Šilhavý Ramala #5#5# 1973M40-49 1 02:36:30.17 +00:15:36.37 19,2
6 Temniak Martin ROTOR BIKE Plzeň #3#4# 1975M19-39 4 02:37:46.73 +00:16:52.93 19
7 Šturm Ruda SK Chodsko ##2# 1978M19-39 5 02:39:20.45 +00:18:26.66 18,8
8 Kuneš Petr Klenčí pod Čerchovem#6#3# 1973M40-49 2 02:39:56.05 +00:19:02.25 18,8
9 Sýkora Jakub Český Brod #5#2# 1984M19-39 6 02:40:59.82 +00:20:06.02 18,6
10 Benda Tomáš Nevid #7#0# 1986M19-39 7 02:42:56.38 +00:22:02.58 18,4
11 Jung Patrik SK Jabkoty Kdyně #1#7# 1995Mdo18 1 02:44:06.74 +00:23:12.94 18,3
12 Langhans Jürgen RSC Neukirchen #3#5# 1970M40-49 3 02:44:13.00 +00:23:19.20 18,3
13 Ingriš Patrik epic-Nýřany #1#3# 1974M19-39 8 02:47:41.16 +00:26:47.36 17,9
14 Edelmann Jan Stod #7#4# 1980M19-39 9 02:48:18.58 +00:27:24.78 17,8
15 Jasan Lukáš Kondor bike team Post#ř2#e3#kov1980M19-39 10 02:49:41.30 +00:28:47.50 17,7
16 Pexa Tomáš Plzeň #8#8# 1978M19-39 11 02:55:42.90 +00:34:49.10 17,1
17 Richtmann Michael Waldsassen #2#6# 1991M19-39 12 02:55:44.31 +00:34:50.51 17,1
18 Beber Pavel Velosport Domažlice #4#7# 1963M50-59 2 02:58:26.88 +00:37:33.08 16,8
19 Koprnický Kamil KOS Plzeň #3#8# 1966M40-49 4 02:59:05.99 +00:38:12.19 16,8
20 Jacák Roman Drahotín ##6# 1974M19-39 13 03:02:48.28 +00:41:54.48 16,4
21 Šmejkal Vladimír Velosport Domažlice #1#9# 1959M50-59 3 03:04:36.39 +00:43:42.59 16,3
22 Lojík Martin Plzeň #8#3# 1968M40-49 5 03:08:20.78 +00:47:26.98 15,9
23 Nový Josef Meclov #1#2# 1966M40-49 6 03:10:45.56 +00:49:51.76 15,7
24 Zuzanek Paul MTB-Böbrach #3#9# 1956M50-59 4 03:10:50.99 +00:49:57.19 15,7
25 Toman Petr SK Jabkoty Kdyně #1#8# 1997Mdo18 2 03:10:53.42 +00:49:59.62 15,7
26 Kabourek Pavel Poběžovice #8#5# 1992M19-39 14 03:11:42.14 +00:50:48.34 15,6
27 Havlíček David Tachov #6#6# 1986M19-39 15 03:11:54.68 +00:51:00.88 15,6
28 Ouřada Ladislav Stáňov #7#8# 1967M40-49 7 03:12:40.79 +00:51:46.99 15,6
29 Sladký Rostislav Domažlice #2#5# 1979M19-39 16 03:15:51.61 +00:54:57.82 15,3
30 Jabůrek Petr autoj Dobřejovice #1#5# 1958M50-59 5 03:26:48.28 +01:05:54.48 14,5
31 Ledvina Jan Trmanov #9#0# 1974M19-39 17 03:27:09.11 +01:06:15.31 14,5
32 Heczko Miroslav amitaomitobike Cheb #1#1# 1962M50-59 6 03:33:24.45 +01:12:30.65 14,1
33 Běhounek Jaroslav Postřekov #9#7# 1978M19-39 18 03:35:37.57 +01:14:43.78 13,9
34 Váchal Pavel Kondor bike team Post#ř4#e1#kov1979M19-39 19 03:36:00.81 +01:15:07.01 13,9
35 Hála Lubomír CK Kramolin #5#7# 1962M50-59 7 03:36:16.31 +01:15:22.51 13,9
36 Andrle Radek SK Jabkoty Kdyně #1#4# 1981M19-39 20 03:37:27.67 +01:16:33.87 13,8
37 Štefánik Jiří BIKE LIVE ##4# 1981M19-39 21 03:39:06.32 +01:18:12.52 13,7
38 Bernášek Tomáš Bok #8#9# 1985M19-39 22 03:47:40.15 +01:26:46.35 13,2
39März Miloslav MBT Kdyně #2#7# 1969M40-49 8 03:47:43.59 +01:26:49.79 13,2
40 Loukota Václav Poběžovice #8#4# 1992M19-39 23 03:54:30.14 +01:33:36.35 12,8
41 Hranička Jaroslav Pendolino team Poběž#o6#v0#ice 1964M40-49 9 04:00:24.81 +01:39:31.01 12,5
42 Adamovský Vlastimil Domažlice #9#3# 1964M40-49 10 04:37:40.32 +02:16:46.52 10,8
43 Žemla Jiří Nýřany #3#3# 1963M50-59 8 04:38:56.87 +02:18:03.07 10,8

44 Šlechta Libor Litvínov #4#2# 1963M50-59 1 04:47:27.64 +02:26:33.84 10,4
45 Brůha Jan Klatovy #6#2# 1963M50-59 1 04:53:50.42 +02:32:56.62 10,2
46 Bešta Martin VELOSPORT DOMAŽLIC#E#7# 1989M19-39 DNF
47 Jung Miroslav Horšovský Týn #2#4# 1968M40-49 DNF
48 Candra Václav AC Sparta Praha Cyclin#g3#2# 1976M19-39 DNF
49 Tomášek Jaroslav ALLTRAINING.CZ #4#3# 1972M40-49 DNF
50 Kosnar Václav Klatovy #8#2# 1996Mdo18 DNF
51Mrázek Jiří Horšovský Týn #9#2# 1973M40-49 DNF
52 Vaňous Martin Tachov #6#4# 1982M19-39 DNF

CELKOVÉ VÝSLEDKY ŽENY

1 Chlustinová Ivana Plzeň #6#9# 1978 Ž19-39 1 03:09:02.08 15,9
2 Candrová Hedvika AC Sparta Praha Cyclin#g3#1# 1975 Ž19-39 2 03:26:53.82 +00:17:51.74 14,5
3 Brůhová Pavla Klatovy #5#3# 1986 Ž19-39 3 03:59:21.38 +00:50:19.30 12,5
4 Váchalová Marie Starý Plzenec #6#7# 1953 Ž60plus 1 04:12:42.00 +01:03:39.92 11,9

Oficiální výsledková listina Silný kafe MTB 23 km
17. srpna 2013 - Poběžovice
CELKOVÉ VÝSLEDKY MUŽI
Pořadí Příjmení Jméno Klub Start. číslo čip Ročník Kategorie Pořadí v kat. Ztráta na vítěze prům km/h
1 Povolný Michal Cyklosport-pitstop.cz #2#9# 1994M19-39 1 01:15:14.87 18,3
2 Kokta Miroslav Bělá #9#1# 1966M40-49 1 01:21:38.81 +00:06:23.94 16,9
3 Švejnoch Miroslav Havlovice #8#6# 1977M19-39 2 01:29:43.98 +00:14:29.11 15,4
4 Pritzl Vladimír Plzeň #5#8# 1964M40-49 2 01:29:57.22 +00:14:42.35 15,3
5 Kuneš Vlastimil Poběžovice 1#0#1# 1985M19-39 3 01:30:23.43 +00:15:08.56 15,3
6 Kraml Tomáš 1#0#0# 1977M19-39 4 01:31:24.21 +00:16:09.34 15,1
7 Vachuda Roman Bělá nad Radbuzou #5#0# 1970M40-49 3 01:31:50.92 +00:16:36.04 15
8 Váchal David Kout na Šumavě #6#1# 1998Mdo18 1 01:32:13.38 +00:16:58.51 15
9 Chmelík Václav Domažlice #8#7# 1978M19-39 5 01:35:51.66 +00:20:36.79 14,4
10 Koch Jan Ohnišťovice #9#6# 1991M19-39 6 01:36:18.68 +00:21:03.81 14,3
11 Reithar Michal Srby #8#1# 1990M19-39 7 01:36:34.51 +00:21:19.64 14,3
12 Novák Martin Bělá nad Radbuzou #4#4# 1998Mdo18 2 01:38:52.84 +00:23:37.97 14
13 Rottenborn Štěpán Pasečnice #7#6# 2000Mdo18 3 01:45:35.68 +00:30:20.80 13,1
14 Nejman Jakub Poběžovice #2#1# 1988M19-39 8 01:46:30.17 +00:31:15.29 13
15 Slowik Slavomír Horsovsky Tyn ##1# 1978M19-39 9 01:47:18.31 +00:32:03.44 12,9
16 Kubík Michal Plzeň #4#9# 1983M19-39 10 01:50:04.13 +00:34:49.26 12,5
17 Fekiač Tomáš Srby #4#6# 1986M19-39 11 01:50:15.94 +00:35:01.07 12,5
18 Vaněk Miroslav Poběžovice #6#8# 1953M60-69 1 01:53:28.86 +00:38:13.98 12,2
19 Holub František Domažlice #7#1# 1966M40-49 4 01:54:49.71 +00:39:34.84 12
20 Barák Michal Poběžovice #9#8# 1977M19-39 12 02:00:00.40 +00:44:45.52 11,5
21 Záhoř Josef Chodov #9#4# 1956M50-59 1 02:01:20.75 +00:46:05.87 11,4
22 Ouřada Šimon Spaňov #7#9# 2000Mdo18 4 02:01:22.04 +00:46:07.16 11,4
23 Sokol Jiří Chodov #9#5# 1949M60-69 2 02:01:22.40 +00:46:07.53 11,4
24 Stášek Josef MBT Kdyně #2#8# 1975M19-39 13 02:01:22.54 +00:46:07.67 11,4
25 Novák Tomáš Bělá nad Radbuzou #4#5# 2000Mdo18 5 02:04:16.25 +00:49:01.37 11,1
26 Kabourek Martin Poběžovice #1#0# 1989M19-39 14 02:08:56.97 +00:53:42.10 10,7
27 Šatra Milan Domažlice #7#2# 1979M19-39 15 02:20:04.02 +01:04:49.15 9,9
28 Vlasák Lukáš Klatovy #2#2# 1988M19-39 16 02:22:00.87 +01:06:46.00 9,7
29 Nerad Václav #4#8# 1963M50-59 2 02:24:38.88 +01:09:24.00 9,5
30 Kabourek Miroslav Šitboř ##8# 1967M40-49 5 02:25:20.87 +01:10:06.00 9,5
Karban Jindřich Tomice #7#5# 1995Mdo18 DNF
Kunštár Jan Poběžovice #6#5# 1983M19-39 DNF
Podskalský Vlastimil Poběžovice #9#9# 1983M19-39 DNF

CELKOVÉ VÝSLEDKY ŽENY
Pořadí Příjmení Jméno Klub Start. číslo čip Ročník Kategorie Pořadí v kat. Ztráta na vítěze prům km/h
1 Mašková Ilona Velosport Domažlice #2#0# 1962 Ž40-59 1 01:58:53.35 11,6
2 Ingrišová Karolína Nýřany #7#3# 1995 Ždo18 1 01:59:15.83 +00:00:22.48 11,6
3Märzová Lenka MBT Kdyně #3#0# 1997 Ždo18 2 02:01:20.76 +00:02:27.41 11,4
4 Hraničková Miroslava Poběžovice #5#4# 1966 Ž40-59 2 02:15:57.56 +00:17:04.21 10,2
5 Vyskočilová Ladislava Mirošov ##9# 1973 Ž40-59 3 02:25:20.16 +00:26:26.81 9,5
6 Jabůrková Olga autoj Dobřejovice #1#6# 1959 Ž40-59 4 02:47:39.28 +00:48:45.93 8,2
Mácová Vladimíra Nýřany #8#0# 1973 Ž40-49 DNF

Autor: Václav Tauer

26.8.2013 VSTUP DO DISKUSE
SDÍLEJ:

SERVIS

Obchod - Obchod Prodavač, prodejce 20 000 Kč Prodavači potravinářského zboží Prodavač/ka maso uzeniny. Požadované vzdělání: nižší střední odborné. Dvousměnný provoz, úvazek: . Mzda min. 20000 kč. Volných pracovních míst: 2. Poznámka: Požadujeme: praxe v potravinářském obchodě výhodou, příjemné vystupování, samostatnost, spolehlivost, flexibilita, základní znalost práce na PC, zdravotní průkaz pro práci v potravinářství , Nabízíme: smlouva na hlavní pracovní poměr s tříměsíční zkušební dobou (smlouva na dobu neurčitou), dlouhodobá perspektiva v prosperující společnosti, možnost profesního růstu, možnost seberealizace, přátelský kolektiv, vstupní zaškolení, nevyučené v oboru zaučíme, příspěvek na stravování, nástup možný ihned, bonusy, stravenky v hodnotě 70,-Kč. Možnost spolupráce brigádně - 100,-Kč/hod., Náplň práce: příprava zboží k prodeji, prodej a nabídka zboží, obsluha zákazníků, spolupráce s vedením prodejny., Nutný e-mailový nebo telefonický kontakt.. Pracoviště: Zeman maso - uzeniny, a.s. - prodejna horšovský týn, Vrchlického, č.p. 294, 346 01 Horšovský Týn. Informace: Václav Hodný, +420 730 185 563. Administrativa - Administrativa Administrativní pracovník 35 000 Kč Všeobecní administrativní pracovníci Administrativní pracovnice/pracovník. Požadované vzdělání: úsv. Jednosměnný provoz, úvazek: . Mzda min. 35000 kč, mzda max. 42000 kč. Volných pracovních míst: 1. Poznámka: Místo výkonu práce je: Boehmerstrasse 28, 93437 Furth im Wald., Požadujeme: min. SŠ vzdělání, velmi dobrou znalost německého jazyka slovem i písmem, praxi v administrativě, aktivní přístup k práci, pracovní nasazení, pečlivost, smysl pro detail, zodpovědnost, spolehlivost, schopnost učit se novým věcem, časovou flexibilitu, příjemné vystupování, komunikativnost, dobré fungování v týmu., Znalost dalšího jazyka výhodou: angličtina, ruština, polština. , Nabízíme: zaměstnání na hlavní pracovní poměr, německou pracovní smlouva na dobu určitou s možností jejího prodloužení, nadstandardní platové ohodnocení, vyřízení dětských přídavků 192 € měsíčně na dítě, 24 dní dovolené, nástup možný ihned., Životopisy v německém a českém jazyce zasílejte na níže uvedený e-mail.. Pracoviště: Wenimex s.r.o., Prokopa Velikého, č.p. 572, 344 01 Domažlice 1. Informace: David Foist, . Obchod - Obchod Vedoucí prodejny, provozu 20 600 Kč Vedoucí pracovních týmů v prodejnách manažer/ka prodejen - Horšovský Týn. Požadované vzdělání: úsv. Jednosměnný provoz, úvazek: . Mzda min. 20600 kč, mzda max. 26000 kč. Volných pracovních míst: 1. Poznámka: Strukturovaný životopis zašlete do 30.11. 2018 na e-mail: krizova@zkdsusice.cz nebo na adresu Lucie Křížová, ZKD Sušice, náměstí Svobody 135, 342 01 Sušice. Vybraní uchazeči budou osloveni k osobnímu pohovoru., Požadujeme: - minimálně SŠ vzdělání s maturitou, - organizační, manažerské, komunikační a řídící schopnosti, - uživatelská znalost PC, ŘP skupiny B, - orientace na trh a zákazníka, ochota učit se novým věcem, - samostatnost, zodpovědnost, vlastní iniciativa, - trestní bezúhonnost, Nabízíme: - plný úvazek 37,5 hodin/týdně, PP na dobu neurčitou, nástup možný ihned, - smluvní plat 20 600 - 26 000,- Kč, - nadstandardní a sezónní příplatky, individuální ohodnocení, - jistotu stabilního zaměstnání u českého zaměstnavatele podporující region, - možnost profesního růstu a dalšího vzdělávání, - odbornou pomoc a zaškolení, - příspěvky na stravování a další sociální výhody. Pracoviště: Západočeské konzumní družstvo sušice - detašované pracoviště h.týn, Dr. E. Beneše, č.p. 13, 346 01 Horšovský Týn. Informace: Lucie Křížová, . Ochrana a ostraha - Ochrana a ostraha Pracovník ostrahy 14 500 Kč Pracovníci ostrahy, strážní Pracovník/pracovnice ostrahy. Požadované vzdělání: základní + praktická škola. Nepřetržitý provoz, úvazek: . Mzda min. 14500 kč, mzda max. 17000 kč. Volných pracovních míst: 2. Poznámka: Bezpečnostní agentura Affect, s.r.o. příjme na pozici pracovník(ce) ostrahy na hlavní pracovní poměr či částečný pracovní poměr na objekt Mahle Behr Holýšov. , Vhodné pro absolventy, studenty i důchodce., Vhodné pro muže i ženy., Vhodné i pro OZP a OZZ., Požadavky : nástup dle domluvy, spolehlivost, výpis z RT, Nabízíme : plat 14.500,- až 17.000,- + zákonné příplatky (noční, přesčasy, svátky, víkendy, atd.), klidná a nenáročná práce - vhodné pro OZP, zázemí spolehlivé společnosti, odměny a zálohy, čisté a moderní prostředí, příjemný kolektiv., V případě zájmu zasílejte krátké info o Vás či volejte na uvedené číslo (pondělí až pátek od 10:00 - 15:00 hod.). Do předmětu prosím pište Holýšov. Děkuji., MOŽNOST PROJEDNÁNÍ NA MÍSTĚ 1 x ZA MĚSÍC.. Pracoviště: Affect, s.r.o. - pracoviště holýšov, Politických vězňů, č.p. 676, 345 62 Holýšov. Informace: Pavel Fígr, +420 602 562 028.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

Ilustrační foto

Klenčí potvrdilo pozici lídra tabulky, vítězství zajistil čtyřmi trefami

Ilustrační foto

Horšovský Týn se utká s Klenčím o první místo

Karviná odvolala Nádvorníka. Je to šok, přiznal trenér

Karviná – Překvapivý krok zvolilo v reprezentační přestávce vedení MFK Karviná. V sobotu totiž odvolalo z funkce hlavního trenéra Romana Nádvorníka.

Běžec Chodska finišoval v Caparticích

Capartice – Posledním závodním setkáním letošního ročníku Hrbáček Běžec Chodska se v sobotu 10. listopadu stala Capartická osma.

Do domažlické sportovní haly zavítají oštěpařské elity v rámci semináře

Domažlice – Domažlická sportovní hala bude celou neděli sloužit trenérům hodu oštěpem z celé České republiky, ale i ze zahraničí.

Zázrak se nekonal. Real nedal Viktorii šanci

Plzeň – Fotbalisté Viktorie Plzeň výsledkově nezvládli zápas století. Se slavným Realem Madrid v rámci 4. kola skupinové fáze letošního ročníku Ligy mistrů doma prohráli 0:5 a se ziskem jednoho bodu zůstávají na posledním místě skupiny G.

DALŠÍ ČLÁNKY Z RUBRIKY

Vážení čtenáři,

náš web Deník.cz přechází kompletně pod zabezpečený protokol, který výrazně zlepší bezpečnost při procházení našich webů.

https info

Z důvodu přechodu je nutné se znovu přihlásit k odběru upozornění na nejnovější zprávy - klikněte na tlačítko "Povolit", kterým si zajistíte odběr zpráv i do budoucna.

Děkujeme za pochopení.

POVOLIT