V sobotu borce čekal brutal 11,5 km a 29 překážek, nedělní drill kombinoval 7 km běhu a 21 překážek. V obou závodech borci Tantrum startovali v elitní vlně, a tak probíhali cestu ostatním závodníkům.

„Sobotní závod patřil k těm nejtěžším v naší kariéře. Brodili jsme se po kolena ve sněhu a všechny překážky byly zasněžené a zmrzlé,“ hodnotil člen party Martin Schröpfer.

Nejlepší umístění vytěžil ze soboty Josef Babák, který se umístil ve třetí desítce startujících. Po lehkém zklamání nastoupili Chodové o to motivovanější na nedělní martyrium. A druhý den se dařilo o poznání lépe.

Závodní trať byla tentokrát prošláplá a Domažličtí za sebou běželi v časovém rozmezí 2 minut. Vzájemně se hecovali a po zdolání všech překážek v kombinaci s kvalitní běžeckou formou za sebou nechali většinu soupeřů.

V konečném zúčtování se do elitní desítky propracovala hned trojice. Pátý Josef Babák, osmý Jakub Černý a desátý Martin Schröpfer. Radost byla dvojnásobná, protože Babák si zajistil účast na MS a zbylá dvojice nominaci na „Evropu“.