deník.cz Chci zprávy do e-mailu
Chci předplatné
ZMĚNIT REGION

Ondřej Kůs

Editor

archiv Ondřeje Kůse

Osudový vítr mě zavál k novinařině, psaní mě vždy bavilo a prý už na střední škole jsem spolužákům líčil, jak budu zpovídat lidi s mikrofonem v ruce. To jsem si ostatně vyzkoušel při práci v televizi.

archiv Ondřeje Kůse

Mojí vášní je odmala sport, překonávání vlastních limitů a jejich posouvání. Nejdříve jsem přilnul k cyklistice, v 17 letech jsem však přičichl ke skalnímu lezení a u něj jsem už zůstal. Baví mě na něm poznávání přírodních krás nejen u nás, ale i v zahraničí, a také vyrovnávání se s vlastním strachem.

archiv Ondřeje Kůse

Mou druhou vášní je hudba, což je koníček, který jsem "zdědil" po tátovi. Poslouchám vše od jazzrocku 70. let až po extrémní hudbu jako death metal nebo grindcore. K tomu neodmyslitelně patří vymetání všemožných koncertů a sbírání vinylů.

archiv Ondřeje Kůse

Tak jako při lezení, i tady mám rád zejména objevování. I proto se rád pídím po kvalitních filmech, které zavál čas, ale jež neztratily nic na své kvalitě.

archiv Ondřeje Kůse

Také miluji hory, proto mě baví turistika. A nedávno jsem si oblíbil i renovování starých věci, které mají přidanou hodnotu a které – doufejme – překonají současnou dobu plastovou.

< Předchozí
1 z 5
Další >

Nejnovější články redaktora:

Napište zprávu redaktorovi:

Potvrzuji, že odesláním tohoto formuláře vyjadřuji svůj souhlas se Všeobecnými smluvními podmínkami a beru na vědomí tyto Zásady zpracování osobních údajů společnosti VLTAVA LABE MEDIA a.s. („VLM“).

Seznamte se s šéfredaktory Deníků severních Čech:

Prozkoumejte jiný region ČR: