deník.cz Chci zprávy do e-mailu
Chci předplatné
ZMĚNIT REGION
Výběr regionů ČR Redakce Prahy Kateřina Perknerová

Kateřina Perknerová

Redaktorka

Je redaktorkou a komentátorkou reportérského oddělení Deníku, kde se od roku 2006 kromě školství, justice a politiky věnuje především komentování aktuální politické situace. Novinářsky se podílela na všech volbách, které se od té doby v ČR konaly, při své práci se setkala s dalajlámou i papežem Benediktem XVI. Její doménou jsou velké rozhovory, které se na stránkách Deníku objevují už 15. rok. Za tu dobu vyzpovídala všechny premiéry a prezidenty ČR, ale také významné vědce, umělce či šéfy tajných služeb.

Martin Divíšek

Vystudovala historii na Filozofické fakultě Univerzity Karlovy. Poté pracovala jako redaktorka v Československé televizi, kde se ve zpravodajství věnovala školství a mládeži, moderovala pořad Minuty dne. Po listopadu 1989 byla redaktorkou Práva a dramaturgyní pořadu Proti srsti v TV Prima. Od roku 2006 je součástí centrální redakce Deníku. 

< Předchozí
1 z 2
Další >

Nejnovější články redaktora:

Napište zprávu redaktorovi:

Potvrzuji, že odesláním tohoto formuláře vyjadřuji svůj souhlas se Všeobecnými smluvními podmínkami a beru na vědomí tyto Zásady zpracování osobních údajů společnosti VLTAVA LABE MEDIA a.s. („VLM“).

Prozkoumejte jiný region ČR: