deník.cz Chci zprávy do e-mailu
Chci předplatné
ZMĚNIT REGION

David Nesnídal

editor

nes

Začínal jsem v roce 1991 v deníku Práce. Se články na papíře se ještě běhalo dolů do sazárny, kde bylo vedro jako v pekle, na stolech i po zemi se válely tisíce písmenek a vzduchem létaly jadrné poznámky sazečů. První článek mi ale vyšel v Modřanských novinách a byl o aeroklubu na Točné (jsem ten s králičíma ušima, foto je asi z roku 87).

nes

Myslím si, že my všichni, kdo pracujeme s psaným slovem, bychom mu měli dát jeho sílu. Nemám na mysli "silná slova", nýbrž "sílu slov". A zatímco jednomu textu dává sílu přesnost zprávy a informace, u jiného je to zase síla myšlenky, popisu nebo vyprávění. A ještě něco o sobě? Mám rád všechny, které jsem si jednou uložil do srdce, mám rád knihy, letadla - velká i malá, rád cestuji na kole. A na svých cestách se utěšuji slovy z Mňágy o tom, že snad i sama cesta může být cílem.

 

< Předchozí
1 z 2
Další >

Nejnovější články redaktora:

Napište zprávu redaktorovi:

Potvrzuji, že odesláním tohoto formuláře vyjadřuji svůj souhlas se Všeobecnými smluvními podmínkami a beru na vědomí tyto Zásady zpracování osobních údajů společnosti VLTAVA LABE MEDIA a.s. („VLM“).

Prozkoumejte jiný region ČR: