Lucie Rubešová z Přesu u Hostouně přišla na svět v domažlické porodnici ve čtvrtek 16. března v 18.47 hodin. Rodiče Božena Dobiášová a Miroslav Rubeš věděli dopředu, že se jim narodí holčička. Lucince, která vážila 2,95 kg a měřila 47 cm, vybral jméno tatínek.

Jiří Štíbr z Boru u Tachova se v domažlické porodnici narodil v úterý 14. března ve 12.20 hodin mamince Evě a tatínkovi Davidovi. Rodiče věděli dopředu, že budou mít chlapečka, a na svět ho přivítali společně. Jméno dostal Jiřík, který vážil 2,48 kg a měřil 50 cm, podle společného přání rodičů. Doma se na brášku těší Danny (10).

Jakub Šot z Tlumačova se narodil v domažlické porodnici ve čtvrtek 16. března v 6.10 hodin mamince Blance a tatínkovi Jakubovi. Po příchodu na svět vážil Kubík, kterému vybral jméno tatínek, 2,92 kg a měřil 48 cm. Rodiče předem věděli, že si domů přivezou chlapečka, a na svět ho přivítali společně. Manželé Šotovi děkují MUDr. Báře Hruškové a personálu domažlické porodnice za vynikající péči.

Lilly Krausová z Telic u Stříbra přišla na svět v domažlické porodnici v úterý 14. března v 16.47 hodin. Z narození dcery se radují rodiče Pavla Dzurillová a Pavel Kraus. Na svět ji přivítali spolu na porodním sále. Lillinka, která dostala jméno podle společného přání rodičů, vážila 3,85 kg a měřila 51 cm.

Viktoria Le z Domažlic se narodila v domažlické porodnici v úterý 14. března v 10.08 hodin. Z narození dcery se radují rodiče Dao Ngoc Unh a Le Dinh Nhan. Viktorka vážila 3,26 kg a měřila 50 cm.