Samuel Gríger z Horšovského Týna přišel na svět v pondělí 31. října ve 13.16 hodin v domažlické porodnici. Rodiče Miriama Grígerová a Pavel Chovanec věděli dopředu, že jejich prvorozené dítě bude chlapec. Samuelek, který vážil 3,70 kg a měřil 52 cm, dostal jméno podle společného přání rodičů.

Izabela Nuňez Bolívar z Horšovského Týna poprvé uviděla světlo světa v domažlické porodnici ve středu 2. listopadu tři hodiny po půlnoci. Maminka Monika a tatínek Hédel věděli dopředu, že budou mít holčičku, a na svět ji přivítali společně. Izabelka, které vybrala jméno maminka, vážila 3,5 kg a měřila 49 cm.

Adam Kocek z Kolovče se v pondělí 31. října ve 14.04 hodin narodil v domažlické porodnici. Maminka Jana a tatínek Václav přivítali svého očekávaného prvorozeného syna na svět společně. Adámek vážil 2,91 kg a měřil 49 cm.

Václav Benda ze Srbic se v pondělí 31. října v 15.17 hodin narodil v domažlické porodnici mamince Denise Habalové a tatínkovi Václavu Bendovi. Rodiče přivítali svého prvorozeného syna na svět společně. Jméno Vašíkovi, který vážil 3,37 kg a měřil 50 cm, vybral tatínek.