JAN Tokar z Blížejova se ve středu 6. ledna v 17.37 hodin narodil v domažlické porodnici mamince Janě a tatínkovi Lukášovi. Rodiče přivítali synka na svět společně. Doma Honzíka, který vážil 3,82 kg a měřil 50 cm, očekával bráška Lukášek (21 měsíců).

NELA Urbáneková z Domažlic přišla na svět v domažlické porodnici v pondělí 11. ledna ve 8.47 hodin. Maminka Gabriela a tatínek Peter přivítali očekávanou dceru společně. Nelinka, která vážila 2,04 kg a měřila 45 cm, dostala jméno podle přání obou rodičů.

EMILY Kryszkie Wicz z Lysé nad Labem se v domažlické porodnici narodila v úterý 12. ledna v 9.49 hodin s váhou 3,06 kg a mírou 49 cm. Maminka Alena a tatínek Adam věděli dopředu, že budou mít holčičku, a na svět ji přivítali společně. Emilka dostala jméno podle přání obou rodičů.

DAVID Martínek z Horšovského Týna se v úterý 12. ledna ve 11.10 hodin v domažlické porodnici narodil mamince Evě a tatínkovi Davidovi. Rodiče předem věděli, že budou mít chlapečka, a na svět ho přivítali společně. Jméno Davídkovi, který vážil 3,02 kg a měřil 49 cm, vybrala maminka.

MICHAL Eger z Chocomyšle se narodil v klatovské porodnici v pátek 8. ledna v 17.34 hodin. Rodiče Petra a Michal věděli, že se jim narodí chlapec. Doma se na brášku, který vážil 3,90 kg a měřil 52 cm, těší Nela (4).

NIKOL Biben ze Kdyně se narodila v klatovské porodnici v pátek 8. ledna v 17.15 hodin. Rodiče Taťána a Olexandr věděli, že jejich prvorozené miminko bude holčička, a na svět ji přivítali společně. Nikolka vážila 3,77 kg a měřila 53 cm.

OTTO Pavlík z Babylonu se narodil v pondělí 11. ledna v 11.23 hodin s váhou 3,44 kg a mírou 50 cm. Maminka Marcela Pitipáčová a tatínek Otto Pavlík věděli, že budou mít chlapečka, a na svět ho přivítali společně v domažlické porodnici. Z brášky se raduje i Elinka (3).

LILIANA Dufková z Klenčí se v domažlické porodnici narodila v úterý 12. ledna v devětapadesát minut po půlnoci mamince Barboře Součkové a tatínkovi Luboši Dufkovi. Rodiče předem věděli, že Maxíčkovi (1,5), přivezou domů sestřičku. Jméno dostala Lilianka, která vážila 2,89 kg a měřila 48 cm, podle přání maminky.

ALEX Novotný z Klenčí se narodil v domažlické porodnici v úterý 12. ledna šest minut po půlnoci. Maminka Barbora Novotná a tatínek Martin Kuzdas věděli, že budou mít chlapečka. Jméno synkovi , který vážil 3,79 kg a měřil 51 cm, vybrala maminka. Z malého brášky má radost i Dominik (16).