NELA Simáková z Mezholez u Kdyně se v domažlické porodnici narodila v neděli 14. června v 6.05 hodin. Rodiče Lenka a Lukáš věděli, že budou mít holčičku, a na svět ji přivítali společně. Nelince, která vážila 3,29 kg a měřila 48 cm, vybrali rodiče jméno společně.

PETR Havlík ze Starého Sedliště se narodil v domažlické porodnici v úterý 16. června v 11.54 hodin. Rodiče Dita a Petr přivítali očekávaného synka na svět společně. Petřík, který vážil 3,06 kg a měřil 49 cm, se narodil přesně v den tatínkových 30. narozenin.

LADISLAV Červeňák z Nemanic se narodil v domažlické porodnici v úterý 16. června v 10.54 hodin mamince Lucii Červeňákové a tatínkovi Ladislavu Durdovi. Rodiče věděli dopředu, že budou mít chlapečka. Na Ládíka, který vážil 2,97 kg a měřil 49 cm, doma čekají sourozenci Adrianka (5), Míša (3), a Lucinka (1,5).

JULIE Molnárová z Poběžovic se narodila v neděli 14. června v 1.08 hodin v domažlické porodnici mamince Jitce a tatínkovi Jakubovi. Rodiče do poslední chvíle neznali pohlaví očekávaného děťátka. Julinku, která vážila 3,25 kg a měřila 50 cm, přivítali na svět společně.

NELA VIKTORIE Javornická z Hyršova se narodila v domažlické porodnici v pondělí 15. června v 18.31 hodin. Rodiče Jaroslava Javornická a Josef Mihálka do poslední chvíle netušili, že budou mít holčičku. Nelinka, která vážila 3,65 kg a měřila 51 cm, dostala jméno podle přání obou rodičů. Doma se na sestřičku těší Tomášek (7) a Kristýnka (4).

Milí rodiče!
Redaktorka Domažlického deníku navštěvuje porodnici Domažlické nemocnice dvakrát týdně, přesto se může stát, že se s některými maminkami, které stojí o zveřejnění snímku,může z nejrůznějších důvodu minout.
Proto Vám nabízíme možnost posílat vlastní fotografie novorozených dětí do této přílohy Domažlického deníku z Vašeho domova. Zveřejníme každý snímek, i když se miminko narodilo před několika týdny.
Budeme rádi, když vyfotíte nejen novorozeně, ale i maminku, tatínka či sourozence, případně prarodiče. Nezapomeňte na údaje: jméno, datum narození, míru, váhu dítěte, jména a bydliště rodičů (stačí uvést město či obec bez čísla popisného), věk a jména sourozenců a v jaké porodnici se miminko narodilo. Naše nabídka totiž platí pro všechny porodnice.
Fotografie posílejte na: helena.bauerova@denik.cz