ELIÁŠ Bosák se narodil 25. února ve 3.17 hodin manželům Petře a Radkovi z Domažlic. Rodiče věděli předem, že ke čtyřletému Davídkovi přibude do rodiny další kluk, a tatínek si jeho příchod na svět nenechal v porodnici Domažlické nemocnice ujít. Jméno pro druhého potomka, který při narození vážil 3 680 g a měřil 51 cm, vybírali všichni společně.

ADÉLA Grollová se narodila v Domažlicích 26. února v 7.41 hodin. Rodiče Kateřina Šebestová a Jaroslav Groll z Bělé nad Radbuzou předem věděli, že se Kubíkovi (4,5 roku) narodí sestřička, pro niž maminka vybrala jméno, stejně jak předtím tatínek pro prvorozeného. Adélka přišla na svět v domažlické porodnici s mírami 3 690 g a 51 cm.

TEREZA Matasová se narodila v porodnici Domažlické nemocnice 26. února v 10.21 hodin manželům Petře a Janovi z Postřekova. Rodiče si nepřáli vědět předem, zda k sedmiletému Kubíkovi a desetileté Klárce přibude do rodiny kluk, nebo holčička. Tatínek byl u porodu, avšak jméno pro 3 220 g vážící a 47 cm měřící sestřičku vybrali sourozenci.

TEREZA Malíkova prvně vykoukla na svět v domažlické porodnici 24. února v 8.36 hodin. Rodiče Jana Malíková a Luboš Horváth z Holubče do poslední chvíle nevěděli, zda bude mít 3,5letá Nicolka bratříčka, nebo sestřičku, neboť ultrazvuk to neprozradil. Tatínek byl u porodu a jméno pro 3 240 g vážící a 50 cm měřící dcerku vybírali společně.

MATYÁŠ Krýsl přišel na svět 18. února v 10.36 ve Fakultní nemocnici v Plzni. Z narození svého prvorozeného syna se radují nejen rodiče Jana a Oldřich Krýslovi z Bezdružic, ale i jejich příbuzní na Domažlicku. Matyášek při porodu vážil 3 360 g a měřil 53 cm.