ANEŽKA Kreysová prvně vykoukla na svět 17. února v 5.26 hodin. Rodiče Michaela Kroová a Jan Kreysa z Holýšova předem znali pohlaví svého dítěte a společně mu vybrali jméno. Jejich prvorozená dcera při narození vážila 3 370 g a měřila 50 cm.

MARIE Bartoňová přišla na svět v domažlické porodnici 18. února v 15.28 hodin. Rodiče Naďa Mifková a Petr Bartoň z Postřekova nechtěli předem vědět, zda k tříletému Marečkovi přibude do rodiny kluk, nebo holčička. Mělo to být překvapení, jež si tatínek nenechal v porodnici ujít, a jméno 3 580 g vážící a 49 cm měřící holčičce vybrali rodiče společně.

BARBORA ESTER Volfíková se narodila v Domažlicích 19. února ve 3.58 hodin. Rodiče Kateřina Volfíková a Jan Mokrý z Klenčí pod Čerchovem předem věděli, že desetiletá Eliška a roční Jessica budou mít sestřičku. Tatínek si narození 3 520 g vážící a 51 cm měřící dcery nenechal ujít a jméno jí vybírali společně.

JAN Votruba poprvé spatřil světlo světa v domažlické porodnici 17. února v 8.31 hodin. Rodiče Jana Konopíková a Milan Votruba z Holýšova předem věděli, že jejich prvorozené dítě bude syn. Tatínek si na narození 3 510 g vážícího a 51 cm měřícího klučíka počkal v porodnici a také mu vybral jméno.

HUBERT Ferko se narodil v porodnici Domažlické nemocnice 18. února v 17.29 hodin jako prvorozené dítě Terezy Ferkové a Huberta Wirtha z České Kubice. Rodiče předem znali pohlaví dítěte, tatínek si přál, aby se syn, který si na svět přinesl míry 3590 g a 48 cm, jmenoval po něm.

FILIP Kastl z Tachova bude mít v rodném listě Domažlice a datum 16. února. Tatínek Ladislav Kastl při jeho narození podpořil maminku Marii Malatovou a ve 21.54 hodin byl u toho, kdy jejich prvorozený syn (3 260 g a 47 cm), jemuž jméno vybírali společně, poprvé vykoukl na svět.