VERONIKA Homolková z Mutěnína se narodila v domažlické porodnici v úterý 4. listopadu ve 2.10 hodin. Že se narodí holčička rodiče Anna Homolková a Tomáš Ticháček věděli. Své druhé dítě přivítali na svět společně. Jméno dostala Verunka, která vážila 3,48 kg a měřila 49 cm, podle přání obou rodičů. Doma se na sestřičku těší Maruška (5).

Veronika Kupilíková a Petr Brunner ze Ždánova se radují z dcerky EMY, která přišla na svět s váhou 3,86 kg a mírou 51 cm v pondělí 3. listopadu v 18.38 hodin v domažlické porodnici. Rodiče věděli, že budou mít holčičku a na svět jí přivítali společně. Emička dostala jméno podle přání obou rodičů, kteří děkují personálu porodnice za trpělivost a ochotu.

MICHAL Föhlich z Kouta na Šumavě se v domažlické porodnici narodil v sobotu 25.října v 7. 54 hodin. Rodiče Pavla a Michal věděli dopředu, že se jim narodí chlapeček. Na svět ho přivítali společně. Doma se z brášky raduje Vanesska (3). Michálek vážil 3,07 kg a měřil 47 cm.

NATÁLIE Šimáková z Poběžovic přišla v domažlické porodnici na svět ve středu 5. listopadu v 1.44 hodin. Maminka Veronika Mikulášková a tatínek Petr Šimák předem znali pohlaví svého děťátka. Natálka na svět tak pospíchala, že nepočkala na tatínka, který ji chtěl na svět přivítat společně s maminkou. Holčička vážila 2,98 kg a měřila 49 cm.

JOSEF Herian z Chotiměře se v domažlické porodnici narodil v sobotu 11. října mamince Monice Hofové a tatínkovi Lukáši Herianovi. Pepíček, z něhož mají velkou radost i bráškové Lukáš (6) a Tomík (4), vážil 3,39 kg.