MICHAL Červeňák z Kolovče se v domažlické porodnici narodil v úterý 29. července v 19.31 hodin. Rodiče Monika Červeňáková a Ignác Dandáš věděli předem, že budou mít chlapečka, a na svět ho přivítali spolu. Míša, který vážil 2,53 kg a měřil 47 cm, dostal jméno podle přání obou rodičů. Doma se na Míšu těší šest sourozenců.

PAVEL Šulai ze Kdyně se v domažlické porodnici narodil ve čtvrtek 31. července ve 13.59 hodin. Maminka Simona a tatínek Pavel věděli dopředu, že budou mít chlapečka, a na svět ho přivítali společně. Z Pavlíka, který vážil 3,11 kg a měřil 49 cm, má radost i brácha Martin (19).

ELIŠKA Navickasová z Horšovského Týna se v domažlické porodnici narodila mamince Jaroslavě a tatínkovi Martynasovi v pondělí 28. července v 19.48 hodin. Že se narodí holčička, věděli rodiče dopředu, a Elišku, která vážila 3,86 kg a měřila 51 cm, přivítali na svět společně. Velkou radost ze sestřičky mají i sourozenci Monika (20), Matas (15), David (13) a Karolínka (4). Rodiče děkují personálu domažlické porodnice za příkladnou péči, zvláště pak panu primáři a porodní asistentce.

MARIE Jandová z Brnířova se v úterý 29. července ve 13.04 hodin v domažlické nemocnici narodila mamince Věře a tatínkovi Vojtovi. Rodiče věděli předem, že budou mít holčičku, a na svět ji přivítali společně. Doma se na Marušku, která vážila 3,15 kg a měřila 49 cm, těší bráška Vojtíšek (3). Rodiče děkují personálu domažlické porodnice za příkladnou péči.

Manželům Marcele a Josefu Taubenhanslovým z Horšovského Týna se ve čtvrtek 31. července v 1.57 hodin narodila v domažlické porodnici dcera ELLA . Vážila 3,35 kg a měřila 47 cm. Rodiče věděli předem, že budou mít holčičku, a při jejím narození byli spolu. Na Ellinku se doma těší bráška Tobík (3).

VIKTORIE Klesová z Poběžovic se s váhou 2,78 kg a mírou 48 cm narodila v klatovské porodnici v pondělí 28. července v 16.23 hodin. Rodiče Kateřina a Josef přivítali očekávanou prvorozenou dcerku na svět společně.

SAMUEL Melka ze Sušice se narodil v domažlické porodnici ve čtvrtek 3. července ve 12.35 hodin. Vážil 3,53 kg a měřil 49 cm. Rodiče Jana a Roman znali dopředu z ultrazvuku pohlaví svého druhorozeného miminka. Tatínek přivítal syna na svět přímo na porodním sále. Ze Samíka se raduje i sestřička Nicol (3,5 roku), která také přišla na svět v domažlické porodnici.

ŠTĚPÁN Pinkr ze Kdyně se narodil v klatovské porodnici ve čtvrtek 24. července ve 13.46 hodin. Rodiče Veronika a David věděli předem, že budou mít chlapečka, a svého prvorozeného synka přivítali na svět společně. Štěpánek vážil 3,6 kg a měřil 51 cm.