KAROLÍNA Kopecká z Poběžovic se v domažlické porodnici narodila ve středu 16. července v 9.30 hodin. Rodiče Vladimíra a Martin věděli předem, že budou mít holčičku, a na svět ji přivítali společně. Karolínka, která vážila 3,13 kg a měřila 48 cm, dostala jméno podle společného přání rodičů.

ELISA Soldánová z Domažlic se v domažlické porodnici narodila mamince Jaroslavě a tatínkovi Janovi v pátek 18. července v 1.31 hodin. Že se narodí holčička, věděli rodiče dopředu a Elišku, která vážila 3,42 kg a měřila 50 cm, přivítali na svět společně. Rodiče děkují personálu domažlické porodnice za příkladnou péči. Jejich zvláštní dík patří porodní asistentce Martině Kutilové.

VIKTORIE Klukanová ze Staňkova se v pondělí 14. července v 15.24 hodin v domažlické nemocnici narodila mamince Dagmaře a tatínkovi Pavlovi. Rodiče věděli předem, že budou mít holčičku, a na svět ji přivítali společně. Jméno Viktorce, která vážila 3,32 kg a měřila 49 cm, vybrali rodiče po společné úvaze. Velkou radost ze sestřičky mají Laura (13) a Tomáš (6).

JAKUB Herian z Kanic se narodil v úterý 15. července v 5. 19 hodin v domažlické porodnici. Vážil 3,46 kg a měřil 50 cm. Maminka Halina a tatínek Jakub věděli předem, že budou mít chlapečka, a při jeho narození byli spolu.

HOONG PHI NE z Domažlic přišel v domažlické porodnici na svět v úterý 15. července v 5.35 hodin s váhou 3,60 kg a mírou 49 cm mamince Hoang Thi Hai. Z brášky se raduje i pětiletý Bao.

ŠTĚPÁN Kolečko z Krchleb se ve stodské porodnici narodil ve středu 9. července v 1.34 hodin. Maminka Věra Konopíková a tatínek Tomáš Kolečko věděli dopředu, že budou mít chlapečka. Štěpánek vážil 2,5 kg a měřil 46 cm.