NELA Bátová  z Bělé nad Radbuzou se v úterý  29. dubna v 19.10 hodin v domažlické porodnici narodila mamince Lence Lejskové a tatínkovi Petru Bártovi. Rodiče věděli, že budou mít holčičku a na svět ji přivítali společně.  Nelinka  vážila 3,38 kg a měřila 50 cm. 

PHILIP Nguen z Hostouně se ve středu 30. dubna ve 13.05 hodin narodil v Domažlické nemocnici mamince Do Hai Yen a tatínkovi Nguen Anh Vu. Na Philípka, který vážil 3,27 kg a měřil 49 cm, se doma těší dvě starší sestřičky.

JOSEF Domas  z Domažlic přišel v domažlické porodnici na svět ve středu 30. dubna  v 15.11 hodin. Maminka Lenka a tatínek Josef věděli předem, že na svět  přivedou chlapečka. Na Pepíčka, který vážil 3,75 kg a měřil 51 cm, se doma těší sestra Nikolka (2). Tatínek u porodu nechyběl.

Ve středu 9. dubna se manželům Janě a Lukášovi Tokarovým z Blížejova v domažlické porodnici narodil prvorozený syn LUKÁŠ s váhou  3,62 kg a mírou 50 cm. Tatínek Lukáška  přivítal na svět společně s maminkou. Rodiče děkují personálu domažlické porodnice za profesionální péči.