STANISLAV Rap z České Kubice se v úterý 11. března ve 12.28 hodin v domažlické porodnici narodil mamince Jiřině Anderlové a tatínkovi Stanislavu Rapovi. Rodiče předem věděli, že budou mít chlapečka, a na svět ho přivítali společně.  Jméno dostal Stáník, který vážil 3,50 kg a měřil 50 cm, po tatínkovi. Rodiče děkují personálu domažlické porodnice za vynikající péči.

MARTIN Hrbáček  z Domažlic se v domažlické porodnici narodil v sobotu 8. března ve 23.42 hodin s váhou 2,46 kg a mírou 46 cm. Maminka Alžběta a tatínek Jan do poslední chvíle neznali pohlaví svého děťátka. Martínka, kterému vybral jméno tatínek, přivítali na svět společně.

JAN Urbánek  z Mašovic přišel v domažlické porodnici na svět v pondělí 10. března  v 10.29 hodin. Maminka Marta Babková a tatínek Zdeněk Urbánek předem znali pohlaví svého děťátka a na svět ho přivítali společně. Honzík, který vážil 3,39 kg a měřil 52 cm, dostal jméno podle přání obou rodičů.

EMA Herlíková  z Draženova se narodila v klatovské porodnici ve středu 5. března v 8.10 hodin. Rodiče Michaela a Jiří věděli dopředu, že Míša (6) bude mít sestřičku. Emička vážila 3,31 kg a měřila 49 cm.