LENKA A JAKUB Němečkovi ze Stanětic se v domažlické porodnici narodili v úterý 25. února. První přišla na svět v 8.32 hodin Lenička s váhou 2,56 kg a mírou 46 cm a o dvě minuty později její bráška Kubík, který vážil 2,76 kg a měřil 49 cm. Maminka Jitka a tatínek Petr věděli předem, že budou mít dvojčátka, a znali i jejich pohlaví. Své potomky přivítali na svět společně.

DOMINIK Ryba ze Zahořan se v domažlické porodnici narodil ve středu 26. února ve 20.08 hodin s váhou 3,60 kg a mírou 49 cm. Rodiče Jana Válková a Pavel Ryba věděli, že budou mít chlapečka, a na svět ho přivítali společně. Z Dominička se raduje i bráška Filípek (2,5).

LUKÁŠ Král z Tachova přišel v domažlické porodnici na svět ve středu 26. února v 11.23 hodin. Maminka Lucie Králová a tatínek Rostislav Martínek předem znali pohlaví svého děťátka a na svět ho přivítali společně. Lukášek, který vážil 3,98 kg a měřil 54 cm, dostal jméno podle přání své sestřičky Moniky (5).

ADÉLA Lauková z Domažlic se narodila v domažlické porodnici v pondělí 24. února ve 13.24 hodin. Že se narodí holčička, věděla pouze maminka Kateřina. Tatínek Radek chtěl být překvapen. Jméno dostala Adélka, která vážila 3,24 kg a měřila 50 cm, podle maminčina přání. Doma se na sestřičku těší bráška Matyášek (6).

JESSICA ANNA Volfíková z Klenčí pod Čerchovem se v pátek 21. února v 17 hodin v domažlické nemocnici narodila mamince Kateřině Volfíkové a tatínkovi Janovi Horkému. Rodiče věděli předem, že budou mít holčičku, a na svět ji přivítali společně. Jméno Jessice, která vážila 3,40 kg a měřila 49 cm, vybral tatínek. Velkou radost ze sestřičky má i Eliška (9).

PAVEL Prošek přišel na svět v plzeňské porodnici 24. února ve 12.59 hodin. Maminka Lenka má příbuzné na Domažlicku, a proto s tatínkem Martinem chtěli, aby se o jeho narození dozvěděli z Domažlického deníku. Pavlík při narození vážil 3,18 kg a měřil 49 cm.