ADÉLA Svobodová ze Staňkova  se v domažlické porodnici narodila v pondělí 3. února ve 23.15 hodin. Maminka Petra a tatínek Bronislav věděli předem, že jejich prvorozené dítě bude holčička.  Adélka, která dostala  jméno po dlouhém hlasování, vážila 2,94 kg a měřila 50 cm.

SANDRA Čárová  z Domažlic se v sobotu 1. února ve 22.28 hodin v domažlické nemocnici narodila mamince Sandře Čárové a tatínkovi Václavu Čellárovi. Rodiče si do poslední chvíle mysleli, že budou mít chlapečka. Na svět ale společně  přivítali holčičku. Sandřička, pro niž rodiče jméno připravené neměli, se nakonec jmenuje po mamince. Holčička vážila 3,20 kg a měřila 48 cm. 

RADEK Kozák ze Starého Klíčova přišel v domažlické porodnici na svět v pátek 31. ledna  v 18.30 hodin. Maminka Marie a tatínek Radek předem znali pohlaví svého děťátka a na svět ho přivítali společně. Radeček, který vážil 4,28 kg a měřil 53 cm, dostal jméno po tatínkovi, protože ten si to moc přál.

TEREZA Ludvíková  z Domažlic se v domažlické porodnici narodila ve čtvrtek 30. ledna ve 14.25 hodin s váhou 3,31 kg a mírou 49 cm. Rodiče Petra Balíčková a Jan Ludvík věděli, že budou mít holčičku, a na svět ji přivítali společně. Z Terezky se radují i sestry Petra (18) a Vanda (8). Rodiče děkují personálu domažlické porodnice za vynikající péči.

JASMÍNA Paitlová  z Horšovského Týna se narodila v klatovské porodnici v pátek 31. ledna v 10.21 hodin. Rodiče Kamila a Jiří přivítali očekávanou dcerku na svět společně. Z Jasmínky, která vážila 3,62 kg a měřila 53 cm,  má radost i sestřička Laura (3).

TADEÁŠ Ježek ze Staňkova se v sobotu 1. února v 5.19 hodin narodil ve FN Plzeň mamince Jaroslavě Vančurové a tatínkovi Miroslavu Ježkovi. Tadeášek vážil 2,86 kg a měřil 49 cm.