DOMINIK Bacher z Nahošic se v domažlické porodnici narodil v pondělí 9. prosince v 21.23 hodin. Manželé Lenka a Ladislav do poslední chvíle nevěděli, že jejich prvorozené dítě bude chlapeček. Dominiček, který přišel na svět v přítomnosti obou rodičů, vážil 3,43 kg a měřil 48 cm.

NELA Horská z Poběžovic  se  v domažlické porodnici narodila 11. prosince ve 3.06 hodin mamince Magdě a tatínkovi Vlastovi. Rodiče věděli předem, že dvouletému Vojtíkovi přinesou domů sestřičku. Nelinka, která dostala jméno podle přání obou rodičů, vážila 3,37 kg a měřila 50 cm. Rodiče děkují personálu domažlické porodnice za vzornou péči.

ADÉLA Černická z Tlumačova se v pondělí 9. prosince v 15.48 hodin v domažlické porodnici narodila mamince Tereze Černické a tatínkovi Thomasi Fürstovi. Rodiče věděli, že budou mít holčičku, a při jejím narození byli spolu. Adélka, která dostala jméno podle přání maminky, vážila 3,23 kg a měřila 48 cm. Ze sestřičky se raduje i Natálka (4).

VOJTĚCH Pivoňka z Tlumačova se s váhou 3,06 kg a mírou  50 cm narodil  v úterý 10. prosince ve 13.35 hodin  v domažlické porodnici. Maminka Andrea a tatínek Jiří věděli předem, že budou mít chlapečka, a na svět ho přivítali společně. Doma se na Vojtíška těší bráška Jiřík (2).

LINDA Svachoučková  se v domažlické porodnici narodila v pátek 29. listopadu v 10.15 hodin. Měřila 51 cm a vážila 3,70 kg. Rodiče Eva a Josef  se nechali překvapit a do poslední chvíle nevěděli, zda budou mít holčičku či chlapečka.

JAN Mareček  ze Kdyně  se narodil v klatovské porodnici v pátek 6. prosince v 18.39 hodin. Rodiče Daniela a Jan věděli dopředu, že Eliška (9) bude mít brášku. Honzík vážil 3,78 kg a měřil 53 cm.

KRISTÝNA Herlíková ze Starého Klíčova se narodila v pondělí 9. prosince ve 22.53 hodin v domažlické porodnici  mamince Haně a tatínkovi Pavlovi. Rodiče věděli, že budou mít holčičku, a jméno pro ni měli předem připravené. Kristýnky, která vážila 3,12 kg a měřila 48 cm, se nemohli dočkat bráškové Pavlík (5) a Vašík (6).

JAKUB Chvojka z Domažlic se přihlásil na svět v úterý 10. prosince ve 14.07 hodin v domažlické  porodnici s váhou 3,73 kg a mírou 50 cm. Maminka Petra a tatínek Ondřej věděli dopředu, že budou mít chlapečka, a na svět ho přivítali společně. Jméno dostal Kubík podle jejich společného přání.

FILIP Slačík ze  Spáňova se narodil v klatovské porodnici v pondělí 9. prosince ve 13.52 hodin. Rodiče Iveta a Pavel si nechali pohlaví miminka jako překvapení. To bylo také pro brášku Honzíka (7). Filípek vážil 3,69 kg a měřil 50 cm.

JONÁŠ Holar  z Pařezova se narodil v klatovské porodnici ve středu 11. prosince v 8.07 hodin. Rodiče Jana a Jan přivítali očekávaného prvorozeného synka na svět společně. Jonášek vážil 3,38 kg a měřil 53 cm.