PAVEL Trhlík  z Postřekova  se v domažlické porodnici narodil v neděli 10. listopadu  v 8.30 hodin. Manželé Saša a Pavel  věděli, že jejich druhé dítě bude chlapeček. Doma už mají čtyřletou Anežku. Pavlík, který dostal jméno podle přání maminky a sestřičky, vážil 3,50 kg a měřil 50 cm. Svého synka přivítali rodiče na svět společně.

TOMÁŠ Kavka z Chotiměře se v úterý 12. listopadu ve 2.26 hodin v domažlické porodnici narodil mamince Gabriele a tatínkovi Rostislavovi. Rodiče věděli, že budou mít chlapečka, a jméno mu vybrali společně se svým prvorozeným synem Rostíkem (4). Tomášek vážil 3,29 kg a měřil 51 cm.

MIROSLAV Giňa  z Pocinovic se s váhou 3,03 kg a mírou  49 cm narodil  ve čtvrtek 14. listopadu ve 21.23 hodin  v domažlické porodnici. Maminka Petra Janovová a tatínek Miroslav Giňa věděli předem, že budou mít chlapečka, a na svět ho přivítali společně. 

DIANA Masníčková z Poděvous přišla v domažlické porodnici na svět v pondělí 11. listopadu v 16.33 hodin. Maminka Tereza a tatínek Ondřej předem znali pohlaví svého děťátka. Dianku, která  vážila 3,50 kg a měřila 49 cm, pojmenovali podle společného přání.

JIŘÍ Duffek z Kanic se v domažlické porodnici narodil ve čtvrtek 14. listopadu v 6.45 hodin mamince Blance a tatínkovi Jiřímu. Rodiče věděli předem, že budou mít chlapečka, a při jeho narození byli spolu. Doma se na Jiříka těší bráška Lukášek (3,5).

KLÁRA Böhmová z Domažlic přišla v domažlické porodnici na svět   ve středu 13. listopadu ve 13.54 hodin.  Maminka Tereza a tatínek Lukáš znali předem pohlaví svého děťátka a na svět ho přivítali společně. Radost ze sestřičky, která dostala jméno podle přání celé rodiny,  má i Viktorek (4,5).

SÁRA Janiurková  z Domažlic se přihlásila na svět ve středu 13. listopadu ve 12.24 hodin v domažlické porodnici s váhou 2,93 kg a mírou 47 cm. Maminka Viktorie Procházková a tatínek Martin Janiurek věděli, že si domů přinesou holčičku. U jejího narození byli spolu a také jméno dostala Sárinka podle jejich společného přání.