RADEK Hejtman z Luženiček se v domažlické porodnici narodil ve čtvrtek 18. července v 8.41 hodin mamince Lucii a tatínkovi Radkovi. Rodiče věděli, že budou mít chlapečka, a při jeho narození byli oba. Z Radečka, který vážil 3,45 kg a měřil 48 cm, mají obrovskou radost i jeho sourozenci , dvojčata Sára a Ondra, kteří  zítra oslaví své šesté narozeniny.

ANTONÍN Mašek z Plzně přišel na svět v neděli 14. července v 17.40 hodin v domažlické porodnici. Maminka Pavla a tatínek Antonín věděli, že budou mít chlapečka, a na svět ho přivítali společně. Toníčka, který vážil 4,50 kg a měřil 53 cm, se doma nemůže dočkat jeho dvouletá sestřička Samanta.

LEA Grösslová z Nového Kramolína se narodila v úterý 16. července ve 21.09 hodin v domažlické porodnici mamince Janě a tatínkovi Miroslavovi. Rodiče si do poslední chvíle mysleli, že budou mít chlapečka (potvrdil to i ultrazvuk), ale narodila se holčička.  Pro chlapečka měli připravené jméno Leo, a i přesto, že s holčičkou vůbec nepočítali, netrápili se a z chlapeckého jména udělali dívčí. Na Leu, která vážila 3,18 kg a měřila 48 cm,  se doma těší sourozenci Zlatka (11) a Mirek (10).

ADÉLA Zíbarová ze Svojšic se narodila v klatovské porodnici v pátek 12. července v 15.49 hodin. O tom, že se narodí holčička, věděla jen maminka Martina. Tatínek Pavel si pohlaví miminka nechal jako překvapení až na porodní sál, kde dcerku na svět přivítal společně s maminkou. Ze sestřičky, která vážila 2,64 kg a měřila 48 cm, má radost i desetiletý Matýsek.

SAM ELLIOT Molton ze Staňkova se v neděli 14. července v 5.19 hodin narodil ve  FN Plzeň mamince Martě a tatínkovi Nicolasovi.  Ze Samíka, který vážil 3,82 kg a měřil 50 cm, má velkou radost i jeho bráška Oliver (1,5).