MATYÁŠ Strádal z Mrákova  se s váhou 3,69 kg a mírou 50 cm  narodil v domažlické porodnici ve čtvrtek 16. května v 8.15 hodin. Maminka Lenka a tatínek Pavel přivítali svého potomka, jehož pohlaví předem neznali,  na svět společně.  Na Matyáška se doma těší bráška Šimonek (3,5).

VERONIKA Vogeltanzová z Meclova se v úterý 14. května v 8.18 hodin  narodila v domažlické porodnici mamince Vendule a tatínkovi Martinovi. Rodiče věděli, že budou mít holčičku, a na svět ji přivítali společně. Doma se na Verunku, která vážila 3,76 kg a měřila 53 cm, těší sestry Patricie a Lucie.

PETRA Malá z Trhanova se narodila v úterý 14. května v 9.50 hodin v domažlické porodnici. Maminka Lenka a tatínek Petr  do poslední chvíle netušili, že Štěpánkovi (3) přivezou domů sestřičku. Petruška, o jejímž jméně rozhodl  bráška, vážila 3,73 kg a měřila 52 cm. Tatínek u porodu dcerky nechyběl.

Maminka Pavlína a tatínek Josef Šlehoferovi z Bělé nad Radbuzou přivítali na světě svého prvorozeného syna ONDŘEJE s váhou 2,88 kg a mírou 50 cm.  Ondrášek se narodil v sobotu 11. května v 19.45 hodin v Domažlické nemocnici. Rodiče věděli, že si domů přivezou chlapečka.Jméno dostal Ondrášek podle přání obou rodičů.

V neděli  12. května v 17.41 hodin se mamince Danuši a tatínkovi Milošovi Hladovým  z Výrova  narodila v domažlické porodnici dcera EMA.  Na svět přišla s mírami 3,11 kg a 48 cm. Rodiče do poslední chvíle nevěděli, zda budou mít holčičku nebo chlapečka. Jméno dostala Emička podle maminčina přání.  Tatínek u narození dcerky nechyběl.

Posílejte fotografie miminek.

Redaktorka Domažlického deníku navštěvuje porodnici Domažlické nemocnice dvakrát týdně, přesto se může stát, že se s některými maminkami, které stojí o zveřejnění snímku,může z nejrůznějších důvodu minout.
Proto Vám nabízíme možnost posílat vlastní fotografie novorozených dětí do této přílohy Domažlického deníku z Vašeho domova. Zveřejníme každý snímek, i když se miminko narodilo před několika týdny.
Budeme rádi, když vyfotíte nejen novorozeně, ale i maminku, tatínka či sourozence, případně prarodiče. Nezapomeňte na údaje: jméno, datum narození, míru, váhu dítěte, jména a bydliště rodičů (stačí uvést město či obec bez čísla popisného), věk a jména sourozenců a v jaké porodnici se miminko narodilo. Naše nabídka totiž platí  pro všechny porodnice. Vaše redakce
Fotografie posílejte na: helena.bauerova@denik.cz