PETR PIPA  z Domažlic se v neděli 21. dubna ve 3.37 hodin  narodil v domažlické porodnici mamince Nikoletě a tatínkovi Peterovi. Rodiče věděli, že budou mít chlapečka. Petřík, který vážil 3,32 kg a měřil 50 cm, dostal jméno podle přání obou rodičů.

JULIE Vodičková z Horšovského Týna se v neděli 21. dubna ve 12.37 hodin narodila v domažlické porodnici mamince Janě a tatínkovi Lukášovi. Rodiče věděli, že budou mít holčičku. Tatínek narození dcerky nestihl.  Julinka, která vážila 2,50 kg a měřila 44 cm, dostala jméno podle přání obou rodičů. Ze sestřičky má radost i pětiletá Eliška.

MAXIM Ročňák z Poběžovic se s váhou 3,15 kg a mírou 50 cm  narodil v domažlické porodnici v neděli 21. dubna ve  3.04 hodin. Rodiče Anna Huttová a Radim Ročňák přivítali svého potomka, jehož pohlaví do poslední chvíle tajili,  na svět společně.  Z Maxíka, který dostal jméno podle přání celé rodiny, má velkou radost i jeho sestra Anička (2).

V pondělí 22. dubna ve 4.46 hodin  se mamince Kláře Mikovcové a tatínkovi Václavu Tochorovi  z Domažlic narodil v domažlické porodnici syn JAKUB Tochor . Na svět přišel s mírami 2,51 kg a 45 cm. Všichni tři porod zvládli  a těší se dobrému zdraví. Doma se na Kubíka těší bráška Matyáš (3).

ŠEHEREZÁDA Gažiová z Bělé nad Radbuzou přišla na svět ve středu 24. dubna třicet minut před půlnocí. Maminka Tereza Gažiová a tatínek Marek Ferko do poslední chvíle netušili, zda budou mít holčičku nebo chlapečka. Jméno dcerce vybrala maminka. Doma se sestřičky nemůže dočkat Dominik (2).

MARIE Jandová z Brnířova se s váhou 3, 32 kg a mírou 50 cm narodila v domažlické porodnici ve středu 24. dubna v 11.33 hodin. Pohlaví svého děťátka maminka Marie ani tatínek Jaroslav do poslední chvíle neznali.

FABIÁNA Ferková z Bělé nad Radbuzou se v pátek 26. dubna  v 9.49 hodin narodila mamince Romaně Gažiové a tatínkovi Sergeji Ferkovi. Fabiánka vážila 3,72 kg a měřila 52 cm. Na sestřičku se doma těší Sergej (6), Marcelka (5) a Gabrielka (3).

Manželům Marii a Stanislavovi Krutinovým z Dílů se ve čtvrtek 25. dubna ve 14.14 hodin narodila dcera DENISA, která vážila 2,79 kg a měřila 49 cm. Rodiče věděli, že budou mít holčičku, a jméno jí vybrali společně.  Doma se na Denisku těší bráška Davídek (4).