Manželům Lence a Miroslavovi Fialovým z Kanic  se v pondělí 5. listopadu ve 13.53 hodin narodil syn DOMINIK. Rodiče znali předem pohlaví svého děťátka a na svět ho přivítali společně. Dominik vážil 3,47 kg a měřil 50 cm. Jméno Dominičkovi vybrala jeho čtyřletá sestřička Andrejka, která dostala bratříčka k narozeninám, narodila se totiž také 5. listopadu.

ŠTĚPÁNKA Šimáňová z Tachova přišla na svět ve středu 7. listopadu ve 12.53 hodin. Maminka Petra a tatínek Marek věděli, že budou mít  holčičku, a na svět ji přivítali společně.  Štěpánka, která vážila 3,87 kg a měřila 50 cm, dostala jméno podle přání obou rodičů.

ADAM Drozda z Holýšova  se narodil v pondělí 5. listopadu  v 9.54 hodin  s váhou 3,85 kg a mírou 52 cm. Maminka Lenka a tatínek Dušan věděli, že si domů přinesou chlapečka, a při jeho narození byli spolu. Jméno dostal Adámek podle přání obou rodičů.

TOBIAS FLORIAN Wiedemann z Makova u Klatov  se narodil ve středu 7. listopadu  ve 13.20 hodin  s váhou 3,48 kg a mírou 49 cm. Maminka Radka a tatínek Klaus věděli, že si domů přinesou chlapečka, a při jeho narození byli spolu. Doma už Tobiáška netrpělivě očekává osmiletá sestřička Carolinka.

Ivaně Veitové a Martinu Pukyovi z Poběžovic  se v pátek 26. října ve 12.59 hodin narodila dcera LAURA. Holčička vážila 3,16 kg a měřila 48 cm. Tatínek si narození dcerky nenechal ujít. Rodiče děkují veškerému personálu domažlické porodnice za vynikající péči.

ADRIANA Tesarczyková z Plánice se narodila v úterý 6. listopadu v 15.42 hodin mamince Pavlíně a tatínkovi Jiřímu. Rodiče do poslední chvíle netušili, zda budou mít holčičku nebo chlapečka. Jméno Adriance, která vážila 3,28 kg a měřila 49 cm, vybrala maminka.

MATYÁŠ Kletečka z Bělé nad Radbuzou se ve středu 7. listopadu ve 22.03 hodin narodil mamince Martině a tatínkovi Václavovi. Rodiče znali předem pohlaví svého děťátka a jméno mu vybrali společně. Matyášek vážil 3,48 kg a měřil 51 cm.

MARTIN Meszároš z Labutě na Tachovsku se v pátek 9. listopadu jednačtyřicet minut po půlnoci narodil mamince Evě a tatínkovi Miroslavovi. Rodiče věděli, že budou mít chlapečka, a při jeho narození byli spolu. Doma se na Martínka, který vážil 3,45 kg a měřil 49 cm, těší bráška Mireček (1,5).