LUKÁŠ Svatoš z Domažlic se ve středu 25. července v jednu hodinu po půlnoci narodil mamince Šárce a tatínkovi Jindřichovi. Rodiče věděli, že budou mít chlapečka , a jméno mu vybrali společně. Lukášek vážil 3,63 kg a měřil 53 cm.

ATRICIE Holubová z Drahotína se narodila v pondělí 23. července ve 3.58 hodin.  Maminka Renata Holubová a tatínek Petr Kunc  věděli, že budou mít holčičku, a společně jí vybrali jméno. Na Patrinku, která vážila 3,23 kg a měřila 49 cm, se doma těší sourozenci Renata (18) a Ludvík (9).

LUKÁŠ Kincler z Draženova  se narodil v pondělí 23. července ve 23.49 hodin mamince Kataríně a tatínkovi Lukášovi. Rodiče předem nechtěli znát pohlaví svého děťátka. Při jeho narození byli spolu.  Velkou radost z Lukáška, který vážil 3,92 kg a měřil 51 cm, má i jeho sestra Klárka (4).

SÁRA Winterová z Libkova  přišla na svět ve čtvrtek 26. července ve 4,13 hodin. Maminka Monika a tatínek Vladislav věděli, že  budou mít holčičku , a na svět ji přivítali společně. Jméno dostala Sárinka, která vážila 3,27 kg a měřila 48 cm, podle přání obou rodičů.